דרוש מתכון מכשיר mini kitchen מיני קיצ'ן

לדעתי מיני

האם topson מומלץ או שעדיף מקורי?

מהניסיון שלי, המיני היה טוב יותר.
תודה, בדיוק עכשיו אמרה לי מוכרת שהוא מומלץ יותר כי יותר עמוק, ואפשר להעמיד אותו אחרי שימוש, אבל אין כמו תגובה של משתמשים בפועל ללא אינטרס :)

תודה, בדיוק עכשיו אמרה לי מוכרת שהוא מומלץ יותר כי יותר עמוק, ואפשר להעמיד אותו אחרי שימוש, אבל אין כמו תגובה של משתמשים בפועל ללא אינטרס :)
אני דיברתי מבחינת העוצמה.
ליום יום יש לי את המיני, לחלבי ובשרי.
בשרי כבר הספקתי להחליף, מצד שני-היה לי את הקודם שנה וחצי מתוכם חודשיים שבישלתי
רק עליו, לא היה לי תנור וכיריים, כך שבאמת לא היה אמור לעבוד ברמה הזאת.
את השני ניסיתי לפסח.

אני דיברתי מבחינת העוצמה.
ליום יום יש לי את המיני, לחלבי ובשרי.
בשרי כבר הספקתי להחליף, מצד שני-היה לי את הקודם שנה וחצי מתוכם חודשיים שבישלתי
רק עליו, לא היה לי תנור וכיריים, כך שבאמת לא היה אמור לעבוד ברמה הזאת.
את השני ניסיתי לפסח.
את המאסטר ניסית לפסח והרגשת שפחות עוצמתי נכון?

תכלס, למי יש את המיני קיטשן ממשנת יוסף?

כל אלו שמרוצות. של איזו חברה יש לכן?

מישהי מכירה מכשיר
מאסטר קיטשן 1800W של אושר עד?
(חברת TAGO)

אשמח בדחיפות למידע.

תודה רבה

אשמח לשמוע איך אתן מכינות את הצ׳יפס שיצא קריספי ומוצלח
באמת יוצא כמו מטוגן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה