מכשיר nobell touch pad

• הוסף לסימניות
יש אפשרות עכשיו לקנות אותו במחיר של 400 שח (דרך המכירה של יתד)
אין לי מושג במכשירים האלו כלל, אשמח מאד לקבל עזרה מהמומחים
האם המכשיר מתאים להקלדות (מבחינת נוחות ומבחינת חוזק. הזכרון שלו קטן מאד, משהו כמו 512 GB)
מה היתרונות שלו ומה החסרונות
האם המחיר באמת משתלם, או שזה המחיר המקורי,
שאלתי אותם אם הוא עובד עם WORD (אני צריכה לעבוד על קבצים שהוקלדו בוורד, השאלה כמה זה מסובך להעביר קובץ ממחשב למכשיר ולהפך) הם טוענים שזה תוכנות מותאמות לANDROID, אשמח אם יהיה למישהו מידע להחכים אותי בענין
וכן באופן כללי האם המכשיר מומלץ (זה מיועד להיות בנוסף למחשב שקיים בבית, ממש רק לנסיעות)
אשמח מאד מאד לכל עזרה בהקדם
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
הקפצה
אשמח מאד לעזרה מהמומחים
אין לי עוד מקום לברר חוץ מכאן - וזה ממש דחוף להיום :(
תודה!!

• הוסף לסימניות
אין כאן אף אחד שמכיר או שיש לו ניסיון
עם המכשירים האלו?
אני בורה בנושא וזה חשוב לי מאד...

• הוסף לסימניות
אין כאן אף אחד שמכיר או שיש לו ניסיון
עם המכשירים האלו?
אני בורה בנושא וזה חשוב לי מאד...

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
יש למישהו מידע על הדגם הספציפי?
השאלה שלי היא לא מה עדיף - נייד או טאבלט, בגלל שיש לנו נייד אבל הוא גדול ולא כ"כ "נייד"
השאלה העיקרית שלי היא להקלדות בדרכים, וכן כמה מסורבל התאום בין הנייד לבין הטאבלט (לא הצלחתי לקבל שם תשובה ברורה)
תודה רבה מאד

• הוסף לסימניות
כמה שניסיתי לשכנע שטאבלט טוב עם מקלדת, זה טוב יותר, פרקטי יותר, ונוח יותר ממחשב נייד, בכל זאת לא צלחה דרכי.
אנשים נוטים להשאר מאחור, ולא לאהוב חידושים.. סגנון של בני אדם.
נכתב ע"י ספירלה;1549172:
השאלה שלי היא לא מה עדיף - נייד או טאבלט, בגלל שיש לנו נייד אבל הוא גדול ולא כ"כ "נייד"
השאלה העיקרית שלי היא להקלדות בדרכים, וכן כמה מסורבל התאום בין הנייד לבין הטאבלט (לא הצלחתי לקבל שם תשובה ברורה)
תודה רבה מאד
במשפט אחד: אם אתה משקיע קצת וקונה טאבלט מבית טוב [500-600 ש"ח], לדוגמא המכשירים הפשוטים של סדרת ה-memo pad של אסוס, שכוללים עברית מלאה באופן מובנה, הן פנימית והן להתקנים חיצוניים. אתה רוכש גם מקלדת בלוטוס טובה [150 ש"ח]. תקבל תמורה מעולה למחיר, וזה הרבה יותר נוח ממחשב נייד כבד ומסורבל.

• הוסף לסימניות
לא יודע מה החלטת בסוף אבל אם קנית אז אני יכול לשלוח לך את הקובץ התקנה של וורד הרשמי של מייקרוסופט, הוא לא זמין להורדה בארץ.
עוד אפליקציה טובה לוורד היא docs של גוגל (הגירסה האחרונה).
כשמשתמשים במשהו לא מוכר זה יכול לשבש את כל המסמך בגלל שבעברית כותבים מימין לשמאל.

• הוסף לסימניות
תודה רבה מאד על הנכונות
בינתים קנינו, נראה מה יגיע...
אם תוכלו לשלוח לי אני אשמח (כל עזרה תתקבל בברכה, כי אין לנו מושג איך מתחילים עם זה בכלל...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה