למסירה מכתב. (כן, בלי חוכמות או שטיקים, פשוט מכתב) + עדכונים ודרמות היסטריות...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ללא שם.png

@רותי קפלר @נתן גלנט , מחכה לספר החדש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן.
או ישן (אנוכי מבקש, הנורמלי)
או חדש (שיצא בעז"ה בקיץ).
אבל בלי משלוחים ועניינים.
נגיד, שיהיו נקודות איסוף בבית פרוג בי-ם ובבני ברק. תתרימו אותי כמה שתרצו רק אל תכריחו אותי ללכת לדואר.
הספר שהולך לצאת...
אין דברים כאלו
מחכים לו מחמישי עד חמישי
טוחנים אותו שבוע שלם
אז אין לי בשביל מה לתרום:eek:
סתם המצווה, ברור

• הוסף לסימניות
פעם שאל הרב עובדיה למה אנשים תורמים חי שקלים עדיף לתרום "מת"...
בכל אופן אני לא תרמתי "מת" כי אין לי צורך בספר...
אולי בהקדשה :rolleyes:
בכל אופן תרומתי הצנועה...
(מה גם שכל הכסף שלי הולך בשביל לקבל את הספור מידי חמישי הביתה)
upload_2018-5-9_9-49-48.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני גם בנתיב ועבר לי...
אולי תעשה העברה

• הוסף לסימניות
וואו.
ואני חשבתי שאנחנו הולכים לקרוא פה על הספר החדש של גלנט,
ואז התוועדתי לאמת..
ריגשתם!!

הייתי תורמת בסכום של 3 ספרות, אבל מה אעשה, ואני כבר מכוסה עם מעשרות למעל שנתיים הבאות (!)
אבל פטור בלא כלום אי אפשר

upload_2018-5-9_10-42-41.png

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה