- הוסף לסימניות
מבינה אותךמגייסים אצלכם?
אולי בגלל שמבחינתי לדבר ולעזור להודים ולשאר יצורים זה לא זה..
אני באמת עובדת עם ישראלים אז כנראה שזה שונה
מבינה אותךמגייסים אצלכם?
אולי בגלל שמבחינתי לדבר ולעזור להודים ולשאר יצורים זה לא זה..
זה מקסימום 25%.. ( מה שאני ראיתי)אל תתפסי אותי על המספר.
פעם היו ממלאים כיתה אחת של תיכנות - 25-30 בנות
היום בסמינרים יש מינימום 2 כיתות- ועמוסות!!
שאחרי זה הולכות לעבוד בביטוח/מזכירות/הנהלת חשבונות/בדיקות תוכנהזה מקסימום 25%.. ( מה שאני ראיתי)
נכון, זה הרבה, אבל ממש ממש לא רוב.
(בהוראה יש בד"כ יותר מתכנות..)
גם הבנות שלומדות הוראה זה לא בשביל להיות מורות, זה פשוט חובה ללמוד מקצוע בסמינר + הוראה/ גננות.זה מקסימום 25%.. ( מה שאני ראיתי)
נכון, זה הרבה, אבל ממש ממש לא רוב.
(בהוראה יש בד"כ יותר מתכנות..)
ממש נכון, זה אחד החסרונות החזקים במקצוע.. שהב"א יכול להיות מפוטר כל הזמן.המצחיק הוא הבורות שיש בנושא הזה..
( שגם אני לקיתי בה פעם)
אנשים שומעים הייטק ובטוחים שהבחורה מגלגלת ים כסף..
למרות שעדין השכר הוא בממוצע גבוה יותר מרוב העבודות, עדיין זה ממש לא אומר שהיא הופכת להיות טיקונית...
תלוי תפקיד , תלוי מקום, תלוי התמקצעות בנושא ספציפי שמבוקש יותר וכו'.
יש הרבה מצבים של הייטקיסטים שהופכים להיות לא רלוונטים בתחומם בגלל התקדמות טכנולוגיה שכבר לא צריכה כוח אנושי בשביל זה.
ואז פשוט - מפטרים אותם...
אני עובדת בתחום המשכנתאות ויכולה להגיד לכן מקרוב שדווקא בבנקים לעתים יותר חוששים מעובדי הייטק, כי אפילו שהשכר גבוה, הבנק יודע שיש סיכון לא מופרך שבעוד עשר שנים או יותר , התפקיד של אותו הייטקיסט כבר לא יהיה נצרך, ואז המשכורת והעבודה שלו נמצאת בסיכון...
אז בואו לא נהיה כאלה מצומצמים , צריך לראות את התמונה הכוללת ולא לחשוב , הא הם אנשי הייטק בטח יש להם כסף..
יש תמיד מעבר ....
איפה רשמתי כך?למדת-קורס-של-בדיקות - ומעכשיו את מבינה לגמרי מה ההרגשה לפתח קוד?
זה בפרוש מאתגר, אבל את בודאי מבינה למה אני מתכוונת.אולי יש סיפוק של בניית מוצר,
מסוגלות לעמוד מול כיתה אינה קשורה לשיעמום, אלא ליכולות אחרות.יהיו מתכנתות שיגידו לך שהן לא רואות את עצמן עומדות מול כיתת בנות ומאלפות אותן בינה, גם לא במשך שעה אחת.
זה אומר שהוראה זה משעמם?
זה לא עובדה, זה דעה.. עניין של טעם אישי... (אף אחד לא יכול לחלוק על דעה.. פשוט לציין שאצלו זה לא ככה)הרבה מאוד כאן יחלקו עלי, אבל אי אפשר לומר שזה משעמם. זה בפרוש מאתגר.
טוב, אולי בשבילך זה לא מעניין (למרות שלא הבנתי איך מקורס של בדיקות אפשר להבין כ"כ מה עושים בתכנות)אבל אי אפשר לומר שזה מעניין.
איך ידעת מה זה פיתוח תוכנה בגיל 10?אם היית שואלת אותי בגיל 10 מה אני רוצה לעשות כשאהיה גדולה, הייתי אומרת מפתחת תוכנה,
ולא, לא הכרתי מתכנתים או מתכנתות מסביבי בכללללל, אני הראשונה במשפחה שבחרה במקצוע הזה, וגם כשכבר התחלתי לעבוד לא היו לי מספיק מושגי שכר בגלל סביבתי נטולת ההייטקיסטיים![]()
ספרים ועיתונים.איך ידעת מה זה פיתוח תוכנה בגיל 10?
מה שרציתי להדגיש שנדיר שיש היטקיסטית שמרגישה סיפוק אמיתי, אהבה, מיצוי כשרונות ויכולות, והגשמה עצמית בהייטק..
אולי כי את מכירה בעיקר בנות שהלכו מראש למסלול תכנות עם מחשבות חולמניות על דולרים...(לא מכירה כאלו שחולמות להיות מתכנתות לפני שהתחילו לחלום על כסף..).
לא אמרתי שאין, אין צורך שכול החולמות על תכנות מקטנות יזדעקו לכתוב את זה כאן, אמרתי שהרבה מאוד מהמתכנתות בימינו חלמו בקטנות על משהו אחר ולא היו הולכות לתיכנות עם היה שכר שווה לכול המקצועות, זה הכולאולי כי את מכירה בעיקר בנות שהלכו מראש למסלול תכנות עם מחשבות חולמניות על דולרים...
וכן, אני אוהבת מאד את התחום וחלמתי להיות מתכנתת הרבה לפני שידעתי מה ממוצע המשכורות בשוק.
מצטרפת לדעתךלא אמרתי שאין, אין צורך שכול החולמות על תכנות מקטנות יזדעקו לכתוב את זה כאן, אמרתי שהרבה מאוד מהמתכנתות בימינו חלמו בקטנות על משהו אחר ולא היו הולכות לתיכנות עם היה שכר שווה לכול המקצועות, זה הכול
אולי כי ההודעה הראשונה שלך הרגישה הכללה.לא אמרתי שאין, אין צורך שכול החולמות על תכנות מקטנות יזדעקו לכתוב את זה כאן
אני הייתי מסתכלת הפוךאולי כי ההודעה הראשונה שלך הרגישה הכללה.
בכל מקרה, זה לא כזה שחור לבן.
וההזדעקות היא כי שומעים את זה יותר מידי וזה די מרגיז.
אם אתייחס לדבריה של פותחת האשכול אולי זאת גם דרך טובה בה יכולה האחות ה'לא הייטקיסטית' לשכנע את עצמה שהיא הרבה יותר טובה וחכמה מהאחות 'הייטקיסטית' כי הרי היא הלכה למקצוע רק בגלל הכסף....
אני לומדת עכשיו תכנות, ורוב המסלול שלי יענה לך כן כמעט על כל השאלות (אולי חוץ מהשאלה האם זה היה החלום שלהם, וגם על השאלה הזו אני עונה כן)מסכימה איתך שיש כאלו, אבל רובם הולכות בגלל התנאים הטובים, לא שלא נהנות בסופו של דבר! אבל היו נהנות הרבה יותר במשהו אחר, קחי קבוצה שלומדת תכנות, תשאלי אותן אם השיעור שהכי אהבו היה מתמטיקה, האם התחביב העיקרי שלהן זה לפתור חידות, האם מושך אותם לשבת 9 שעות ליד מחשב במשרד סגור ולתקשר בעיקר עם המחשב, והאם זה היה החלום שלהם כל השנים לעשות שיהיו גדולות.
אבל מבינה עדיין את השיקול בכול אופן ללכת לתיכנות,
ובגללו הלכתי לתיכנות, ואני מתכנתת, וב"ה נהנית בהעבודה, למרות שיש לי כישורים שונים לא מנוצלים ודברים שאני מאוד אוהבת לעשות יותר מלתכנת.
דווקא אותנו חייבו גם לעשות הוראה... (ב"ה נגמר בשנה אחת)פעם גם לימודי תיכנות היו חייבים ללכת עם הוראה, היום כבר לא.
מוזר מאוד, כי דיברנו על זה בקבוצה איפה שאני למדתי תיכנות וכמעט כל המסלול ענה לאאאאאאני לומדת עכשיו תכנות, ורוב המסלול שלי יענה לך כן כמעט על כל השאלות (אולי חוץ מהשאלה האם זה היה החלום שלהם, וגם על השאלה הזו אני עונה כן)
דווקא אותנו חייבו גם לעשות הוראה... (ב"ה נגמר בשנה אחת)
זהי הגדרה שנכונה לרוב האנשים ולרוב המקצועות.עובדים כי צריך לעבוד, ב"ה לא סובלים, יש הנאה מידי פעם, בעיקר נהנים מהמשכורת
rhon.co.il
ההלוואה מאוד נגישה: ה"גלגול" הוא תכונה שניתן להדביק לכרטיס אשראי קיים. כל מה שצריך הוא להיכנס לאתר חברת כרטיסי האשראי ולאשר בכמה קליקים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים