בקשה מכתב לחברה שמתחתנת

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש לי משהו שיתאים לך מאוד!!
אני שלחתי לחברה בלילה לפני החתונה...(והיא עוד ענתה לי--)
אם את מעוניינת תכתבי מייל ואשלח לך בע"ה.

• הוסף לסימניות
@רות 1 אני אשמח מאוד למייל הזה athermail7
תודה רבה
(מייל שפתחתי במיוחד בשביל כאלו מקומות ממליצה לכולם)

• הוסף לסימניות
@רות 1 אני אשמח מאוד למייל הזה
תודה רבה
(מייל שפתחתי במיוחד בשביל כאלו מקומות ממליצה לכולם)
גם שלי כזה ועדיין אני מעדיפה שגם למייל שפתחתי במיוחד לא ישלח מה שלא הייתי רוצה לקבל למייל האישי

• הוסף לסימניות
מה שיוצא
בלי יותר מידי להסתגנן
מסכימה.
המכתבים שאני זוכרת עד היום (9 שנים אחרי) היו כאלה.
מכתבים "גנריים"- כאלו שבעצם היה אפשר לשלוח גם למישהי אחרת בשינוי השם- אני זוכרת שהיו כאלו, לא כ"כ זוכרת את תכנם. גם אם התוכן היה מסוגנן ומרשים.

• הוסף לסימניות
מכתב לחברה שמתחתנת??
חשבתי הפוך.. פעם ראשונה ששומעת את המושג...
למה למען ה' נראה לכן שהיא צריכה מכתב שלכן? יש לה חתן...
זה ממש לא נכון, מה זה שאת מתחתנת מוחק את כל עברך? כאילו יש גם חתן וגם עוד אנשים..

• הוסף לסימניות
למה למען ה' נראה לכן שהיא צריכה מכתב שלכן? יש לה חתן...

חברה טובה בטוח צריכה את המכתב, אפילו שיש לה חתן
ומנסיון- זה הרבה בשביל החברה שמחתנת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה