כללי מכתב תודה

• הוסף לסימניות
מכתב תודה לאנשים חשובים, יודפס על רולאפ A4
מה דעתכם מספיק מכובד?

קבצים מצורפים

• תודה.jpg
    KB 885.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד, רק לא התחברתי לירוק, אולי צבעים בסגנון מעבר הזהב

• הוסף לסימניות
עמידתו לימינינו ולא עמידתינו לימינו,
לא?

• הוסף לסימניות
עלה לצורך הגהה או הערות על העיצוב?

טעות למעלה במקום ידינו אולי צריך ידידינו ?

• הוסף לסימניות
חבר'ה תודה על ההערות.
אני רוצה הערות עיצוביות

• הוסף לסימניות
הטקסט... דחוף להגהה...
יורם אלפסי (מיזה בכלל?) לא ראש עיריית אשדוד. בתמונה מצולם צבי צילקר. וגם הוא לא ראש עיר... ראש העיר כיום הוא יחיאל לסרי. אז... אל תעשו פדיחות ותתקנו מהר....
ידידנו ולא ידינו.
עמידתו לימיננו ולא עמידתנו לימינו....
חוץ מהטעויות הנ"ל הטקסט קצת מסורבל.

בנוגע לעיצוב.
הירוק והחום לא משדרים "חשיבות" כדאי לך להחליף לצבעים יותר יוקרתיים. (כחול עמוק ובז' אולי?)
לא כדאי לחתוך את התמונה בריכוך. הייתי מעדיפה ישר או עם עיטור כלשהו. לא בריכוך.
הרבעי עיגולים האלו נחמדים. רק שימי לב שברבע העליון משמאל יש איש שראשו נחתך....
בהצלחה!.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה מידות של רולאפ

• הוסף לסימניות
רולאפ A4?? יש כזה דבר??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תוסס;485293:
אני רוצה הערות עיצוביות

נקי ויפה,
אבל לא מספיק חשוב.

(תנסה לקבל השראה מעבודותיו האחרונות של אלי ויסברג...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;485348:
רולאפ A4?? יש כזה דבר??

יש, כן, על מעמד שולחני

לגבי העיצוב -
לטעמי הצבעים לא משדרים יוקרתיות, הירוק ממש לא שייך
חסר פה משהו שיאסוף את העבודה, צבעוניות יותר מסודרת
אהבתי את הרבעי עיגול (עם מסגרת בצבע אחר), רק לשים לב שלא יחתכו אנשים זה לא נעים להם לראות את עצמם ככה
לגבי הריכוך של התמונה - הייתי מנסה להמנע מזה, ומוצאת פתרון אחר
אני כנראה אלרגית לריכוכי תמונות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה