מלאאא שכבות!

• הוסף לסימניות
איך אפשר לאחד שכבות במנגה?

או...
איך אפשר לעשות העתק הדבק במנגה ככה שמה שהעתקתי ישאר באותה שכבה ולא יצור שכבה נוספת?

• הוסף לסימניות
כדי לאחד שכבות לוחצים על כל השכבות הדרושות (עם שיפט לחוץ) ואז לחצן ימני ולבחור -קונוורט ליירס.
זאת השיטה הפשוטה אבל חוץ ממנה יש עוד ספציפיות יותר.
בכ"א אני משתמשת בה ומרוצה מאוד.
לגבי העתקה לאותה שיכבה - גמני מצטרפת לשאלה, למרות שלא נראה לי שיש אפשרות כזאת.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מצוין! תודה רבה!

נחכה שמישהו יבוא לעזור לנו עם ההעתק הדבק:)

• הוסף לסימניות
אסתי 25, הוא מעתיק לי רק את הקו שאני עומדת עליו.
יש אפשרות להעתיק משהו שמורכב מכמה קוים באופן הזה?
ניסיתי ולא הולך...
תודה.

• הוסף לסימניות
מנגה כן מאפשרת להעתיק משהו באותה שכבה, (אפילו מכמה שכבות יחד) גם בשכבה רגילה וגם בשכבה וקטורית:
מסמנים את השטח הרצוי ועושים ctrl T (במילים אחרות - Transform) ואז ב- tool property יש לסמן V היכן שמסומן בצילום מסך המצורף.

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 18.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תודה בתיה אבל יש לי מנגה 5 ואין שם את האופציה הזאת.
איזה גירסה יש לך?

• הוסף לסימניות
לחץ על הכלי Move Layer בסרגל הכלים.

לחץ על כפתור הדף (Create Copy) שבתחתית החלונית Sub Tool. תיפתח תיבת דו שיח Duplicate Sub Tool. לחץ על OK.

כעת יהיה לך כלי נוסף בשם Move Layer 2. בחלונית Tool Property סמן ווי בערך Keep the original image.

כעת לחץ לחיצה ימנית על הכלי Move Layer, ובחר את Modifier key settings… .

לחץ על התפריט שליד Alt: ובחר ב – Change tool temporarily. בחלונית "Settings for “Change tool temporarily שתיפתח לחץ על
Move Layer > Move Layer 2. לחץ על OK. בחלונית Modifier Key Settings לחץ על OK.

כעת כל שעליך לעשות כדי לגרור עותק של בחירה למיקום אחר באותה שכבה היא:
בחרו חלק מהשכבה עם אחד מכלי הבחירה.
לחצו על הכלי Move Layer או על K במקלדת.
לחצו והחזיקו את Alt.
גררו את הבחירה למיקום אחר בשכבה. הבחירה תועתק באותה שכבה.

אם תבחרו בכלי Move Layer, תלחצו ותחזיקו Alt, ותגררו שכבה מבלי לבצע בחירה, תכולת השכבה תועתק לשכבה נוספת, במיקום החדש.

בדיוק כמו בפוטושופ.

קבצים מצורפים

• 3.1.JPG
    3.1.JPG
    KB 3.2 · צפיות: 11
  • 3.3.JPG
    3.3.JPG
    KB 13.6 · צפיות: 10
  • 3.2.JPG
    3.2.JPG
    KB 25.3 · צפיות: 9
  • 3.4.JPG
    3.4.JPG
    KB 34.9 · צפיות: 11
  • 3.5.jpg
    3.5.jpg
    KB 54.9 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה