שיתוף מקודם מלאי סקר על נופשי נשים ותוכלי לזכות ביום כיף מפנק במיוחד!!!

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מלאתי את הסקר , הייתי שמחה להינות מהפסקה קטנה,אני אחות במקצועי עובדת בחינוך מיוחד , החודש הקולגה שלי יצאה לחופשה לחודש, עבדתי לבד, ונקרעתי....מרגיש לי שאשמח לפינוק לחופש ליום לפחות ....

• הוסף לסימניות
מלאתי את הטופס.
האמתתתתת שאפפם לא יצאתי כי יש לי אובססיה ואני טיפוס מאד בייתי.
ואני חושבת שאם כבר לצאת לילה אז זה רק עם בעלי.
וגם זה בקושי כי זו פרוצדורה ממש עם הילדים... ואני מרגישה שאני סוחטת טובות מכל העולם...
הנופש היחיד שלי עם עצמי זה רק בלידות וגם שם אני חוזרת מהההרר הביתה כי אני חושבת שהעולם לא מסתדר בלעדי.
אם אני אקבל נופש כזה זה יכריח אותי לצאת ואולי לחשוב ולהרגיש אחרת.. מי יודע?
ומעניין איך בעלי יגיב על זה...חחח.

• הוסף לסימניות
מילאתי,
שיהיה לי כוח להמשיך לתרגל יומיום עם הבן שלי את תרגילי הפיזיותרפיה,
וכמובן ללכת לפיזיותרפסטית שנמצאת בקצה השני של העיר.

• הוסף לסימניות
קודם כדי לנסות מהו הנופש המושלם שלכם
וכן כדי להטעין את עצמי ולחזור עם כוחות חדשים לילדיי המתוקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה