שיתוף מקודם מלאי סקר על נופשי נשים ותוכלי לזכות ביום כיף מפנק במיוחד!!!

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
מלאתי.
כי אני צריכה דחוף דלק לאמא עייפההההההה
קצת כח במהלך החיים העמוסים ב"ה
לחזור להיות אמא טובה יותר:)
מעולם לא עשיתי את זה, אבל
הלוואי שאזכה, הנופש הזה נראה מגרה ממש!!!

מילאתי.
כי מאז שאני מועמדת להשתלת כליה, לא יצאתי לנופש
ואני זקוקה לזה כאוויר לנשימה.
כמה שנים שכולי בריצה בלתי פוסקת של השרדות
ועצירה ומנוחה יתנו לי מלא כוחות בעז"ה

שלום! מילאתי את הטופס.
תכלס, כל עם ישראל זקוק לפינוק, חיבוק, עידוד ונחמה, אחרי כל מה שעבר ועובר מאז שמחת תורה של שנה שעברה... ו...בעצם מאז שאנחנו בגלות...
תכלס, לכולן מגיע חופשה מפנקת ומטעינת כוחות
ובעיקר מה שממש מגיע לכל עם ישראל זה גאולה! מהר! בחסד וברחמים!
בינתיים,
אני מפרגנת, מכל הלב, למי שתזכה בחופשה❤️

נערך לאחרונה ב:
מילאתי.
אף פעם לא הייתי בנופש נשים, אשמח לנסות.
וכן יש לי 2 בנים מאתגרים(אחד מהם על הרצף האוטיסטי)
והייתי רוצה להשתחרר קצת,להנות ולצבור כוחות.

נערך לאחרונה ב:
מילאתי
כי אני חושבת שכל אמא יהודיה צריכה לדעת לפרגן לעצמה הפסקה קטנה ממרוץ היום היום ולהטען בכוחות מחודשים
ונופש כזה מפנק הוא סיבה למסיבה:)

מילאתי...

מילאתי,
כי אני זקוקה לחופשה כאוויר לנשימה, ואני בטוחה שזה ימלא את הצורך

מלאתי את הסקר.
ובשביל לתת לעצמי גם רגע של נפש, לנשום,
לנוח קצת ממרוץ החיים בכל יום.
להנות ולהנות אחרים
ו,,כן להוסיף קצת שחרור ורוגע לחיים.

מילאתי גם,
ברור שמגיע לי הנופש;), הוא מדי מגרה אותי.....
מגוון, ערכי, על רמה.
המזוודה כבר ארוזה....
בטוחה שאחזור מנופש כזה טעונה, טובה יותר, אמא יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה