כללי מלאי תמונות איכותיות חינם!!!

• הוסף לסימניות
את האתר הזה אתם מכירים???
www.yunphoto.net/he
גם בעברית וגם באיכות והעיקר בחינם
תהנו

• הוסף לסימניות
תודה רבה! האם יש שם אפשרות לחיפוש? לא מצאתי.

• הוסף לסימניות
תגלגלי למטה די הרבה, יש שם חיפוש לי מילת מפתח

• הוסף לסימניות
אני לא יכולה להכנס באתר בגלל שיש לי נתיב , יש שם אולי תמונה של אוכל , קינוח יפה?
אני צריכה דחוף תמונות מאוכל...
תודה

• הוסף לסימניות
אולי זה יהיה לך טוב

מקווה שזה טוב בשבילך

קבצים מצורפים

• yun_5790.jpg
    KB 72.4 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
או זה

גם יפה

קבצים מצורפים

• yun_6456.jpg
    KB 65.4 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
תמונות יפות, אבל הוא דורש שהקרדיט של התמונות יינתן לו בעבודות, כך שזו יכולה להיות בעיה אם משתמשים בפרסומות, שלא רוצים לשים קרדיט של צלם או אם משתמשים בחלק מהתמונה בלבד

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לתמונה יפה של שמיים

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להוריד משם.
אני צריכה שמים שמתאימים לשעת נעילה

• הוסף לסימניות
מציעה בחום לבדוק

את עניין זכויות היוצרים על התמונות.
זה לא אתר ישראלי- כולו תורגם ע"י גוגל טרסליישנס-
משהו נראה לי שם קצת מפוקפק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה