מלאך (הברית) שלי

• הוסף לסימניות
עקב ריבוי הזכרים הנולדים והמצולמים פה
נזכרתי בתמונת בני מהברית
תמונה שאני ממש אוהבת
צולם בקומפקטית שלי- SX260

קבצים מצורפים

• IMG_1925.jpg
    KB 226.3 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
איזה מותק של תמונה, ואילו צבעים יפים!

• הוסף לסימניות
איך אהבתי את החליפה רואים שזה עבודת יד...
תמונה חמודה מאוד (למה לא סחבת את המצלמה הגדולה לשם? ;))

• הוסף לסימניות
איזה רכות, מרגיע ממש!
חליפת ברית מדהימה ביופיה! - מאיפה?

• הוסף לסימניות
תודה

האפודה והכובע מעשה ידי אמי להתפאר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1089998:
איך אהבתי את החליפה רואים שזה עבודת יד...
תמונה חמודה מאוד (למה לא סחבת את המצלמה הגדולה לשם? ;))

אההה רק המצלמה הגדולה היתה חסרה לי שם...

• הוסף לסימניות
רואים שזה מצלמה ביתית וצילום של צלמת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1090006:
תודה

האפודה והכובע מעשה ידי אמי להתפאר

פעם ראשונה שניתקלתי בסרוגים של צילומי הניו בורן
חשבתי שכל הצלמות צריכות לדעת לסרוג... (בזמנם הפנוי...)
אבל צלמת עם אמא סורגת זה שילוב מנצח ביותר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה