מלאכית קטנה

• הוסף לסימניות
תאורת חלון

קבצים מצורפים

• 14_1024x680 (2).jpg
    14_1024x680 (2).jpg
    KB 58.4 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
צילום נהדר
מתקדמת מעולה בחיתוכים פוזינג קימפוז
עכשיו הזמן לשים לב לפרטים הקטנים-
כיסוי טיטול בגודל מתאים
סרט לשער שיושב טוב

טיפ: תסירי את הגומי שמגיע עם הסרט ותחברי סרט דק פתוח ככה לא צריך להלביש את הסרט(שלפעמים זה מעיר אותם)
אלא אחרי שהבייבי נרדם פשוט להניח מלמעלה ולהשחיל את הסרט מאחורי הראש.

גם צבע הרקע כדאי לבחור משהו פחות זרחני כדי למנע זליגה של הצבע על עור התינוק

• הוסף לסימניות
תודה יעל.
באמת אני צריכה להתחיל להזמין...
אגב,הסרט עלה לי מאד יקר....
תודה על הטיפ!
וגם לגבי הרקע את צודקת 100 %

• הוסף לסימניות
לאה את יכולה להכין סרטים, אפשר להכין דברים מדהימים בכלום כסף

• הוסף לסימניות
או להזמין באלי אקספרס,
המחירים ברצפה

• הוסף לסימניות
לי הסרט לא נראה כ"כ גרוע, אולי לא מולבש עד הסוף.
אני הייתי מסובבת אותה עוד קצת לכיוון של האור, שהאור יבוא באלכסון לפנים שלה ולא מכיוון הראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י batel z;2441725:
לאה את יכולה להכין סרטים, אפשר להכין דברים מדהימים בכלום כסף

נכתב ע"י אנוכי;2441753:
או להזמין באלי אקספרס,
המחירים ברצפה

נכתב ע"י sarigold5;2441767:
לי הסרט לא נראה כ"כ גרוע, אולי לא מולבש עד הסוף.
אני הייתי מסובבת אותה עוד קצת לכיוון של האור, שהאור יבוא באלכסון לפנים שלה ולא מכיוון הראש.

תודה בתאל אני באמת מכינה מידי פעם..
ומזמינה גם מאליאקספרס ;)
צודקת לגבי האור זו באמת הייתה התמונה האחרונה כשהשמש התחילה לשקוע:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה