כללי מלא תמונות

• הוסף לסימניות
יש לי פרויקט - ספר עם המון תמונות באינדי כשכל תמונה צריכה להיות עם מסגרת מעוטרת
לא מהברירת מחדל של אינדי, אלא יותר 'חסידית' ,
אני רוצה לבנות אותה באינדי כדי שאוכל לשחק עם הגדלים וישאר פורפורציה נכונה.
האם יש אפשרות לבנות סוג קו מעוטר? ולא ליבא כל פעם מהאילוס או מפוטושופ?
לא יצא לי לפגוש את זה באינדיזיין.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אפשר לקחת כל מסגרת שתרצו.
לייבא לפ"ש>לבחור את החלק הפנימי עם המג'יק>לייצא את החלק הפנימי כצבע כהה>לייבא לאילוס>להמיר לוקטורים>לייבא לאינד'>לקבץ יחד עם המסגרת ה"חסידית" המקורית.
ואז אפשר לייבא את תמונה שתרצו "לתוך" האובייקט הוקטורי שייבאתם מאילוס.

מקוה שהובנתי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אבל לא מספיק הבנתי
מה שיבאתי מהאילוס אם אני אקטין ואגדיל (לפי אורך/ רוחב התמונה) ישתנה לי הגודל של המסגרת, לא?

• הוסף לסימניות
ולכן, התמונה תתאים את עצמה לפי המסגרת. ולא להיפך.

• הוסף לסימניות
לא זאת הכוונה.
בספר ישנן תמונות שצריכות להיות בגודל עמוד שלם
ותמונות אחרות שצריכות להיות בגודל 5 על 5 ס"מ ולכן המסגרת צריכה להתלבש על התמונה ולא ההפך. (המסגרת צריכה להיות בדיוק אותו דבר בכל התמונות)
תודה על הרצון!

בכל זאת אולי יש פיתרון??

• הוסף לסימניות
ג"כ - עדיין אפשר לקבץ בין המסגרת החסידית לתיבה הוקטורית. ולהגדיל את שינהם יחד - פרופורציונלי

• הוסף לסימניות
אני מעלה דוגמא כדי שתבינו מה הבעיה
המסגרת המיובאת גדלה והשמינה.
המסגרת שבנויה באינדי גדלה בלי להתעבות.

קבצים מצורפים

• מסגרת פורפורציה.jpg
    KB 116.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לא נראה לי שאפשר. כשהייתי צריך עבודה כזו פשוט הכנתי כמה גדלים באילוס.
אם יש דרך קיצור אשמח לשמוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה