עזרה מלבושי כבוד חורף תשפ"ה החלפה/מכירה/קניה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות חולצת קטיפה שחורה עם סיומת מעבר מידה 2
יש למישהו?
אפשרי גם שמלה במידה הנ"ל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פתחו כתובת מייל לנוחות מירבית נשלח קישור אוטומטי ו 6455mal שטרודל גימייל

• הוסף לסימניות
מעוניינת לקנות שמלת סריג טיי דיי קוד: 360 מידה 2.
וכן סריג תינוק טיי דיי קוד: 356 מידה 12 חודשים.
גם אם יש פריט אחד יעזור לי מאאאד.

• הוסף לסימניות
1-מעונינת למכור\להחליף מידה לחולצת קטיפה דיגום מנומר קוד מוצר 516
יש לי מידה 6 מחפשת מידה 8 (נמצא בקטגורית בנים לדעתי מתאים לבנות)
2-חולצה קפוצון שיבוץ בנים קוד 527 ממידה 10 למידה 12
0534167948

• הוסף לסימניות
מעוניינת למכור סט טאי דאי מידה 14
ולקות שמלה טאי דאי מידה 8

כמו כן מוכרת חצאית קורדרוי (שחורה) מידה 10

מעונינת למכור את החצאית של הסט הירוק ב-10 ש"ח... מידה 14.

• הוסף לסימניות
שלום ,
מעונינת למכור בנדנה ב'ז ופל
ניתן לפנות למספר 0548538922

• הוסף לסימניות
אנחנו נרשמנו השנה פעם ראשונה מילאנו את הטופס והכל ואין לנו מושג איך מזמינים,היום קיבלנו הודעה מוקלטת שאפשר להזמין עד הצהריים וכו' מישהו יודע לעזור לי איך זה עובד איך מזמינים וכזה?

• הוסף לסימניות
אנחנו נרשמנו השנה פעם ראשונה מילאנו את הטופס והכל ואין לנו מושג איך מזמינים,היום קיבלנו הודעה מוקלטת שאפשר להזמין עד הצהריים וכו' מישהו יודע לעזור לי איך זה עובד איך מזמינים וכזה?
מחייגים למספר שמופיע על הקטלוג
ופועלים לפי ההוראות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות פיגמה בנים קוד 6611
מידה 5/6
וכן סריג פסים צבעוני קוד 402
מידה 5/6

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מעוניינים להחליף
יש לנו שמלת קורדרוי צבע טורקיז - יום חול מידה 5
ורוצים מידה 4
או רק לקנות ולא רק למכור

פלאפון 0533182316

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה