- הוסף לסימניות
לדעתי לא.במודיעין עילית גם כבר חילקו??
לדעתי לא.במודיעין עילית גם כבר חילקו??
דרך קופת העיר נראה לי שכבר היתה מכירהמישהו יודע כמה ילדים צריך בשביל להירשם לזה בבני ברק ? , ואיך נרשמים ?
מה זה אומר 'קהילה' ?אצלינו היתה הרשמה מהקהילה
הרגע יש במלאי מידה 2מידה 2 אזל בכל הבגדים): לא הצלחתי להשלים סט...
אולי למישהי יש אץ השחור קטיפה עם סיומת מעבר מידה 2?
של מה ?ניסיתי. לא היה
התקשרו מהקהילה השכונתית לומר שאנחנו זכאים להרשם הרישום דרך הקהילהמה זה אומר 'קהילה' ?
איזה סריג? איזה מידה?יש אשכול להחלפות? קיבלנו בבני ברק ויש לי סריג מיותר למכירה
www.prog.co.il
תודה לא מה שאני מחפשסריג נשים של YAL שחור עם פנינים XXL
כבר היה מכירה לחורףיש למישהו מידע לגבי אלעד?
ממחר ההזמנות נפתחותמישהו יודע לגבי מלבושי כבוד בבית שמש?
תלוי דרך איפה נרשמתםאיך מקבלים את הקטלוג?
אני רשומה חדשה אצלהם...
הייתה כבר המכירה בבני ברק??? מתי??יש אשכול להחלפות? קיבלנו בבני ברק ויש לי סריג מיותר למכירה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים