החלוק מידה S עדיין רלוונטי?מקטלוג של טשרנוביל
מעוניינת למכור
סט שבת יוקרתי קוד 9223 מידה 12 ו 10 - 45 ליחידה
חצאית קלוש שחור קוד 213 מידה 10 ו 12 - 30 ליחידה
חלוק נשים מדוגם קוד 9361 - יש לי מידה S רוצה להחליף למידה L או למכור ב 70 שח
לפרטים מייל arch5868 בגמייל
יש לך תמונה של זה, והאם רלוונטי בב"ב?אני מוכרת את הסט חלוק 2 חלקים מידה S
קוד מוצר 9361
מצורף, אבל אין לי את התמונה כשזה פתוח, זה בד נעיםיש לך תמונה של זה, והאם רלוונטי בב"ב?
תודה רבה, תוכלי לכתוב לי לayala.heb3?מצורף, אבל אין לי את התמונה כשזה פתוח, זה בד נעים
אבל אין לי דרך לעביר לבני ברק צפה בקובץ המצורף 2211330
של מה?אם עדיין רלוונטי אשמח לתמונה.
אני אשמחאני מוכרת את הסט חלוק 2 חלקים מידה S
קוד מוצר 9361
שמלה *4של מה?
מצורפות תמונותשמלה *4
בגד ים
מאיפה? מתעניננת על הכדור פורחלמכירה שמלה לבנה ממש יפה
מידה 2
ומידה 12צפה בקובץ המצורף 2209684
בגד לתינוקת מידה 12m
צפה בקובץ המצורף 2209685
חצאית כמו השמלה בתמונה מידה 10צפה בקובץ המצורף 2209686
סרפן וחולצה כדור פורח מידה 7צפה בקובץ המצורף 2209687
חצאית מידה 4צפה בקובץ המצורף 2209688
שמלה פסים בז מידה 12 צפה בקובץ המצורף 2209690
אשמח לדעת מה יצאיכול להיות שיש לי
צריכה למדוד לילדה שלי
נראה לי גדול עליה
אבל מעדיפה לבחליף בעד מידה 8
כי קניתי גם לבן שלי סט
מקווה לזכור למדוד לה מחר
יש לך מידה 8?
אולי גם אם לא אני אמכור לך נראה איך יעמוד עליה
תזכירי לי עוד יום-יומיים אם לא אענה לך
באילו מידות יש לך את השמלה ?אני מעונינת.מצורפות תמונותצפה בקובץ המצורף 2211583
4,7,8,12באילו מידות יש לך את השמלה ?אני מעונינת.
מעוניינת במכנס הלבן-למכירה בבני ברק:
דגם 572 - בגד תינוק ריב קייצי תכלת מידה 9M
דגם 598 - סרפן דיגום פרחים מידה 2
דגם 9111 - מכנס שבת לבן מידות - 18M ו-4
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //