עזרה מלבושי כבוד - קניה / החלפה / מכירה

• הוסף לסימניות
מעוניינת להחליף או לקנות את השמלה המצורפת

יש לי מידות 10. 8 .5.
צריכה מידות 6. 6. 2.
Screenshot_20230823-182228.png

• הוסף לסימניות
מעוניינת להחליף מכנס בנים מידה 13 יש לי כחול ואני צריכה שחור
או למכור את הכחול 05271480190

• הוסף לסימניות
משהי רוצה לקנות או להחליף 2 מכנסי בנים יום חול כחול ושחור מידה 8

אני צריכה מידה 9

אזור המרכז

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות חלוק בורדו נצנץ מידה 14 - משלים לסט
צפה בקובץ המצורף 1433414

מחפשת להחליף סט חולצה וחצאית חמניות
יש לי 12 ו- 16
מעוניינת ב6 ו- 14
צפה בקובץ המצורף 1433415

סריג כפתורים בנים שחור - בז'
יש לי מידה 5 מעוניינת להחליף למידה 4
צפה בקובץ המצורף 1433420
עדיין רלוונטי

• הוסף לסימניות
יש קובץ דיגיטלי של החלפות?
ממש קשה למצוא דרך הקו...

• הוסף לסימניות
מעלה קישור להחלפה או קניה של מלבושי כבוד

• הוסף לסימניות
אחותי מבקשת:
מעוניינת לקנות/ להחליף : שמלת קפוצ'ון תיפורים מידה 3 שמלת שילוב פליז ירוק מידה 3 לי יש אותם במידה 2 וכן חולצת קפוצ'ון תיפורים בנים מידה 6 ו10 יש לי מידות 5 ו 8 סריג כפתורים מעבר בנים מידה 6 ו10 יש לי מידות 5 ו8
אפשר תמונה
שמלת שילוב פליז מידה 2

• הוסף לסימניות
מעלה קישור להחלפה או קניה של מלבושי כבוד
שימו לב שיש לשונית לכל עיר

• הוסף לסימניות
מחפשת להחליף או לקנות ממישהי שמלת בנות מנומרת במידה 12
לצורך השלמת סט
לי יש מידה 14

• הוסף לסימניות
מוכרת עליונית לנשים (קפוצ'ון - סריג שלושה צבעים) ע"י חברת YAL
מידה M מתאים ל L
בבית שמש יכולה לשלוח לי מייל CHASHMAL111 גימייל

• הוסף לסימניות
איך המידות השנה?

• הוסף לסימניות
מחפשת להחליף או לקנות ממישהי שמלת בנות מנומרת במידה 12. לי יש מידה 14 והיא ענקית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה