דרוש מידע מלגה של 1000 ש"ח לברית

• הוסף לסימניות
מישהו שמע על קרן באזל שהם נותנים 1000 ש"ח לסעודת ברית
מותנה בתנאי שלוקחים מוהל מהקרן!!!!

• הוסף לסימניות
קוראים לזה קרן באזל הם נותנים 1000 שקל לי שלוקח את המוהלים מהקרן
בקרן יש מוהלים מומחים מכל העדות
מצורף פרסומת שלהם כפי שראיתי
אשמח לקבל עוד המלצות!!!
תודה רבה

קבצים מצורפים

• מודעה קרן באזל.pdf
    KB 384.4 · צפיות: 148
  • הוסף לסימניות
לא מכיר
אבל נשמע רע מאוד!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ביררנו על זה בעבר אחרי שראינו מודעה המעיני הישועה...
המטרה של הקרן היא לפרסם מוהלים שלא מספיק מוכרים בציבור
שיקול שלכם האם לקחת מוהל לא מוכר בשביל 1000 שקל.

• הוסף לסימניות
מישהו שמע על קרן באזל שהם נותנים 1000 ש"ח לסעודת ברית
מותנה בתנאי שלוקחים מוהל מהקרן!!!!
יש לי חבר טוב שהוא מוהל מומחה למד אצל הרב קיין שיש לו אישור ממשרד הבריאות, והיות והוא ראה כמה בריתות שלא נעשו לגמרי על פי ההלכה הוא מוכן לשלם לכל מי שלוקח אותו 1200 ש"ח (כמובן מי שלוקח אותו בגלל הסיבה של כסף ) ולמרות שהוא מפוצץ בבריתות. המוהל אברהם יוסף רוזנבלט 0548501080 ואפשר לברר עליו אצל הרב קיין 0533100612

• הוסף לסימניות
כי משלמים לך עלזה???
מזה ניסוי על הילד?
קודם כל אני ביררתי והקרן באזל נותנים מוהלים מומחים בלבד שהם עשו כבר מלא מלא בריתות וסתם לכתוב שזה ניסוי על הילד זה לא חוכמה וגם מוציא שם רע!!!!
ביררנו על זה בעבר אחרי שראינו מודעה המעיני הישועה...
המטרה של הקרן היא לפרסם מוהלים שלא מספיק מוכרים בציבור
שיקול שלכם האם לקחת מוהל לא מוכר בשביל 1000 שקל.
לא נכון מה שאתה כותב כי אני מאמין שיש כאן המון אנשים שמכירים את המוהל הרה"ג ר' זאב פוקס מו"צ בביה"ד של הרה"ג ר' משה שאול קליין שליט"א
הבן אדם הזה הוא מוהל מומחה וותיק ויש לו כל יום כמה בריתות
והוא מהמוהלים הראשיים שעובדו אם קרן באזל! ויש עוד המון מוהלים מומחים ומוכרים שנמצאים במאגר של קרן באזל!
אז לכתוב סתם שזה מוהלים לא מוכרים אז מי יותר מוכר ממנו?!?!?!

• הוסף לסימניות
יש לי חבר טוב שהוא מוהל מומחה למד אצל הרב קיין שיש לו אישור ממשרד הבריאות, והיות והוא ראה כמה בריתות שלא נעשו לגמרי על פי ההלכה הוא מוכן לשלם לכל מי שלוקח אותו 1200 ש"ח (כמובן מי שלוקח אותו בגלל הסיבה של כסף ) ולמרות שהוא מפוצץ בבריתות. המוהל אברהם יוסף רוזנבלט 0548501080 ואפשר לברר עליו אצל הרב קיין 0533100612
אף פעם לא שמעתי על השם הזה ונראה לי שהוא בן אדם מאד צעיר לומר שהוא מפוצץ בבריתות

• הוסף לסימניות
קודם כל אני ביררתי והקרן באזל נותנים מוהלים מומחים בלבד שהם עשו כבר מלא מלא בריתות וסתם לכתוב שזה ניסוי על הילד זה לא חוכמה וגם מוציא שם רע!!!!

לא נכון מה שאתה כותב כי אני מאמין שיש כאן המון אנשים שמכירים את המוהל הרה"ג ר' זאב פוקס מו"צ בביה"ד של הרה"ג ר' משה שאול קליין שליט"א
הבן אדם הזה הוא מוהל מומחה וותיק ויש לו כל יום כמה בריתות
והוא מהמוהלים הראשיים שעובדו אם קרן באזל! ויש עוד המון מוהלים מומחים ומוכרים שנמצאים במאגר של קרן באזל!
אז לכתוב סתם שזה מוהלים לא מוכרים אז מי יותר מוכר ממנו?!?!?!
מוהל מומחה שעושה המון בריתות לא משלם 1000 ש"ח על כל ברית!
וח"ו לא הוצאתי שם רע רק שאלתי שאלות להבין......

• הוסף לסימניות
הפנסיונר, למעשה אתם רוצים לברר על מוהל או לפרסם את השרות שיש לכם קשר אליו?
אני מברר על מוהל ועל לחסוך כסף ולכן פתחתי את האשכול הזה
ואז מגיעים אנשים וכותבים כל מה שעולה להם לראש ואחרי קצת בירורים אז אני מחדד מה ששמעתי שיהיה לתועלת לעודד כמה אנשים!!!!!! (ואני מאמין שהמון אנשים רוצים לחסוך כסף בזמן כזה)

• הוסף לסימניות
הפנסיונר, למעשה אתם רוצים לברר על מוהל או לפרסם את השרות שיש לכם קשר אליו?
וגם אם נאמר שכן... מה הבעיה?
הוא ביקש כסף ממישהו?
בסך הכל נתן כאן אפשרות "למעונינים"
על אחת כמה וכמה שזה לא נכון כנ"ל...

• הוסף לסימניות
מוהל מומחה שעושה המון בריתות לא משלם 1000 ש"ח על כל ברית!
וח"ו לא הוצאתי שם רע רק שאלתי שאלות להבין......
אולי זה הרעיון של הקרן
וסתם כך יש כזה עניין של עשירים לתרום כסף לסעודת ברית ויש עליו המון סגולות
אז אולי במקרה שתצטרך את זה תתקשר לקרן ותשאל את כל השאלות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מאיפה האומץ?
אם הוא כותב לך פרטים אישיים של המוהל?
אין החי מכחיש את החי...
אדרבה אשריו ואשרי חלקו!!!
ח"ו לא דיברתי אישית על אף מוהל לא מכיר!!!
שכל אחד יעשה בירור בעצמו.....

• הוסף לסימניות
אולי זה הראיון של הקרן
וסתם כך יש כזה עניין של עשירים לתרום כסף לסעודת ברית ויש עליו המון סגולות
אז אולי במקרה שתצטרך את זה תתקשר לקרן ותשאל את כל השאלות
מצוין שיתרמו אבל למה להחליט לי מי יהיה המוהל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת