דרוש מידע מלגות ללימודי השלמת תואר בנוות ישראל

• הוסף לסימניות
לא הייתי מורה.
קצת נשמע לי מוזר שיש אפליות בין מוסדות הלימוד.
אני חושבת שהטריק הוא לציין שהלימודים הם שנה שלישית לתואר. כך לי המליצו וזה אכן עבד. (מי שהמליצה לי לעשות כך למדה השלמה בלווינסקי וגם היא קיבלה מלגה באופן הזה)

אאססתתרר, לגבי מלגת תשפב עדיין לא קיבלו תשובות.
איפה?
יש לך קישור לוון אותי?

• הוסף לסימניות
איפה?
יש לך קישור לוון אותי?
לא חושבת שהמלגה קיימת השנה. היו דיבורים שיבטלו אותה בגלל המלחמה.
מציעה לעשות גוגל על "מלגת משרד החינוך לתואר ראשון". מניחה שתקבלי מידע
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
היית מורה בזמן שלמדת?
- אשמח לקבל מידע,
השנה הייתי מורה עם תקן שנה ראשונה.
שנה הבאה אני מחנכת עם תקן שנה שניה.
ואני משלימה תואר ראשון בנוות ישראל.
האם יש דרך לקבל מלגות?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אני וחברה מבררות על מלגה להשלמת תואר ראשון. מלכתחילה חשבנו על נוות ירושלים אבל אם יש עוד מקום חרדי טוב בלי דרישות לימודיות בשמים גם בא בחשבון.
יש למשהו מידע עדכני על מלגות?

• הוסף לסימניות
עדיין מחפשת מידע
אשמח לכל מי שיש לו ידע עדכני בקשר למלגות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה