דרוש מידע מלגות משרד החינוך - תשובות

אפשר חשבון בנק של ההורים או חובה של הסטודנט? (הגשתי עבור בתי שלומדת בסמינר)
יש לה חשבון בנק אבל צריך גם צילום שיק ואין לה, האם להזמין שיקים במיוחד בשביל מטרה זו?
אפשר חשבון בנק של ההורים, הם מבקשים בהמשך אישור מהסטודנטית שהיא מאשרת את העברה לחשבון אחר.

בלת"ק
כתוב לי שיש לי 68 נקודות (חשבתי שיהיה לי יותר :cautious: )
יש לי סיכוי לקבל מלגה?
זה אוחז כאן כבר הרבה מאוד זמן -

1662385484658.png

1662385579945.png

יש לה חשבון בנק אבל צריך גם צילום שיק ואין לה, האם להזמין שיקים במיוחד בשביל מטרה זו?
א"א החשבון של ההורים חובה חשבון בנק פרטי
אפשר בקלות להוציא אישור על בעלות חשבון וזה במקום שיק

קבלתי 114 נקודות
אבל במייל כתבו לי שהוחלט לתת לי מענק של 4300
למרות שבאתר מופיע שגובה המלגה לניקוד של 108 נקודות ומעלה הוא 12,480 ש"ח
מדוע א"כ הסכום קטן בהרבה?
אציין כי השכ"ל שהסמינר ציין שגובה הוא סכום של 8000 לשנה (כמובן שאני משלמים יותר אבל זה על לימודי קודש, לדברי הסמינר)
ובכ"ז למה הסכום ירד כ"כ?
יעזור ערעור או שככה זה הולך?

קבלתי 114 נקודות
אבל במייל כתבו לי שהוחלט לתת לי מענק של 4300
למרות שבאתר מופיע שגובה המלגה לניקוד של 108 נקודות ומעלה הוא 12,480 ש"ח
מדוע א"כ הסכום קטן בהרבה?
אציין כי השכ"ל שהסמינר ציין שגובה הוא סכום של 8000 לשנה (כמובן שאני משלמים יותר אבל זה על לימודי קודש, לדברי הסמינר)
ובכ"ז למה הסכום ירד כ"כ?
יעזור ערעור או שככה זה הולך?
את לומדת לתואר או הנדסאי?

אם כתוב שיש לי 68 נקודות ואני לומדת הנדסאי (לא תואר) זה אומר שאני לא זכאית?

אם כתוב שיש לי 68 נקודות ואני לומדת הנדסאי (לא תואר) זה אומר שאני לא זכאית?
נכון!
לי יש 71 נקודות ואני גם קיבלתי תשובה שאני לא זכאית,
יש עניין להגיש ערעור?

יש מצב שמישהו מסביר כמה נקודות מקבלים על כל פרט?
אני יודעת ש:
ילד של סטודנט נשוי עד גיל 21 = 20 נקודות
הסטודנט גר בישוב המסווג ע"י הלמ"ס באשכולות 4-1 = 25 נקודות

אתם יודעים על דברים שמקנים נקודות, וכמה נקודות זה נותן?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה