היית מנויה בתשלום?קישקוש בגרוש,,,
לדעתי לא שווה בגרם,,
הייתי מנויה פרק זמן משמעותי ולא יצא מזה כלום,
בסופו של דבר את יכולה להכנס לבד דרך הגוגל ולחפש מלגות,
לדעתי בכל אופן
יש מצב גם כשאין לי כ"כ מלגות לזכות בהם...?צר לי,
אבל יש לי מנוי כבר בפעם השלישית, ויצא מזה יופי..
קודם כל הם מאתרים ומגשים בזמן מלגות שבחיים לא הייתי מגיעה אליהם.
ואם לא מתאים לי כי יש התנדבות וכו(כמו רוב המלגות) אני פשוט לא משלימה את התהליך.
מה שכן דורש השקעה ראשונית של מילוי כל הפרטים + מכתב אישי וכו כדי שיהי להם בסיס טוב.
לדעתי שווה,
מצד שני אני לא זכאית לקמח כי אני עולה חדשה, אז יצא לי מהם בעיקר מגלות שמיועדות לעולים,
מי שכן זכאית לקמח שתיגש לשם לבד וזהו.
נכון.יש מצב גם כשאין לי כ"כ מלגות לזכות בהם...?
יש עוד חדש שמתאים לנשים חרדיות חוץ ממשרד החינוך וקמח שהבנתי שכבר לא כ"כ נותן?
תואר ראשון בהוראה.
בהוראה עד כמה שידוע לי, המילגה היחידה לנשים היא זו של משרד החינוךיש מצב גם כשאין לי כ"כ מלגות לזכות בהם...?
יש עוד חדש שמתאים לנשים חרדיות חוץ ממשרד החינוך וקמח שהבנתי שכבר לא כ"כ נותן?
תואר ראשון בהוראה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים