- הוסף לסימניות
אחרי הכל מבחינת הסינון זה הכי טוב. אבל האמת שהתחלתי לחשוב על זה אבל זה יעלה לי כסף...אפשר לעבור לסינון אחר.
אין מונפול יש כמה סינונים.
אחרי הכל מבחינת הסינון זה הכי טוב. אבל האמת שהתחלתי לחשוב על זה אבל זה יעלה לי כסף...אפשר לעבור לסינון אחר.
אין מונפול יש כמה סינונים.
קל מאוד להסתדר בלי סמארטפון בלימודי תואר.קשה מאוד להמנע מסמארטפון בלימודי תואר
זה אפילו לא האתר של טנא, פשוט שאלון שצריך למלאות, האם הם יותר צדיקים מהרב שאמר לי להשלים לתואר ראשון???????אולי מישהו מוכן לרשום כאן את הציבור לטנא. אני גם צריך בדחיפות ההרשמה נסגרת ביום חמישי הזה.
אולי נשלח פנייה מרוכזת של קבוצה גדולה של צרכנים. זה מטורף שהם כופים את ההשקפה שלהם עלינו.
אולי מחר יחסמו אתרים תיירותיים בחו"ל כי אסור לצאת מהארץ?
תקופת הרישום למלגת טנא הוארכה, וניתן להגיש בקשות עד לתאריך 4.12.2025.אולי מישהו מוכן לרשום כאן את הציבור לטנא. אני גם צריך בדחיפות ההרשמה נסגרת ביום חמישי הזה.
לחלוטיןמחשב אישי עושה את העבודה הרבה יותר טוב מטלפון.
האתרים ומערכות הלמידה הרבה יותר נוחים על המחשב (או לפחות טאבלט גדול) מאשר בגרסת מובייל. גם וואטסאפ יכול להיות על המחשב, וקבוצות וואטסאפ של לימודים הן לא עניין כל כך דחוף שצריכים להיות זמינים לו בכל רגע נתון.
קשה מאד לעשות תואר בלי נגישות לאינטרנט ברמה יומיומית. צריך מחשב אישי עם אינטרנט. אבל לא צריך סמארטפון.
לחץ חברתי זה סיפור אחר. טכנית, אין שום צורך.
להעזר באופן ספציפי במישהו שמשתמש בחסימה שכן מאפשרת?תכלס
פתרון לחסימה של מלגת טנא?
יש למשהו?
או רעיון לעבור חסימה אחרת, משהו שמסנן בתוך האתרים כמו נטפרי.
קיים?
הבעיה היא רק עד גיל 26.לתש"ל שבכל מקרה לגבי גברים כרגע זה רק למי שמעמדו מול הצבא מוסדר דחיה/פטור/שעשה שירות חילופי מוכר
איך שהבנתי זה בשתי פעימות. הפעימה הראשונה בסביבות מרץהאם מישהו יודע מתי מקבלים את מלגת טנא
הקובצה היא רק ללומדות בפתוחה
סטודנטיות שעוזרת לסטודנטית - זה לא מתאם האו"פ
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים