- הוסף לסימניות
כנל אני, ועשיתי לבד.היה לך אנשים אמיתיים שהכרת שעשו איתך את התואר? מישהו שאפשר להתייעץ איתו לחזור איתו?
או הלכת לבד לבד בתוכנית לימודים?
כל אחת מהאפשרויות זו תמונה אחרת לגמרי
לא מתאים לכל אחד, אבל אפשרי לחלוטין.
כנל אני, ועשיתי לבד.היה לך אנשים אמיתיים שהכרת שעשו איתך את התואר? מישהו שאפשר להתייעץ איתו לחזור איתו?
עניתי למי שכתבה ספציפית על סמארטפוןלא אמרתי שצריך סמארטפון, נא לדייק.
אמרתי שאפשר להיתקל הרבה פעמים בגדרות של נטפרי.
ציטטת אותי...עניתי למי שכתבה ספציפית על סמארטפון
אחרי שהגבת לי על השאלה למה צריך דווקא סמארטפון, שאותה שאלתי את מי שדיברה על סמארטפון...ציטטת אותי...
הצלחת להגיש?עדיין חסום למרות ששלחו לי במייל קישור לשליחת מסמכים
אני עשיתי תואר לבד, ברוב הקורסים לא הכרתי אף אחד שעשה במקביל, בניתי תכנית לימודים לבד,היה לך אנשים אמיתיים שהכרת שעשו איתך את התואר? מישהו שאפשר להתייעץ איתו לחזור איתו?
בפתוחה?אני עשיתי תואר לבד, ברוב הקורסים לא הכרתי אף אחד שעשה במקביל, בניתי תכנית לימודים לבד,
וסיימתי אותו בלי סמארטפון ובלי ווצאפ ועם סינון על המחשב.
מה זה נדיר?בפתוחה?
כל הכבוד
זה נדיר מידי בשביל שיוכל להוות דוגמא
מוזר אני גם פניתי אליהם אינספור פעמיםאני פשוט הצפתי אותם בפניות עד שפתחו לי
בהתחלה אמרו שאין שום אפשרות
בכל מקרה כרגע יש תקלה באתר של טנא (לפחות לסטודנטים שרק משלים מסמכים, כי קיבלו כבר שנה שעברה)
והם עובדים על לתקן את זה
אגב איימתי על נטפרי שאאני מפרסם בפרוג, אולי זה עזר.....
יש היום קבוצה מאוד פעילה בצאט לסטודנטיות חרדיותבפתוחה?
כל הכבוד
זה נדיר מידי בשביל שיוכל להוות דוגמא
מה יצא?מוזר אני גם פניתי אליהם אינספור פעמים
והתוצאה=התעלמות מוחלטת
בהתחלה עוד כתבו שאין אפשרות לפתח אותו[לא ברור לי למה? הרי זה ס"ה בקשה למלגה!]
כעת כבר זמן רב שאין שום מענה
יש היום קבוצה מאוד פעילה בצאט לסטודנטיות חרדיות
כך שאת יכולה בהחלט להסתדר בלי מחשב
אפשר לעבור לסינון אחר.אולי מישהו מוכן לרשום כאן את הציבור לטנא. אני גם צריך בדחיפות ההרשמה נסגרת ביום חמישי הזה.
אולי נשלח פנייה מרוכזת של קבוצה גדולה של צרכנים. זה מטורף שהם כופים את ההשקפה שלהם עלינו.
אולי מחר יחסמו אתרים תיירותיים בחו"ל כי אסור לצאת מהארץ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים