דרוש מידע מלגת משרד החינוך 2023

• הוסף לסימניות
אחרי שממלאים את הפרטים הראשונים מה קורה? כתוב לבדיקת הזכאות ולא קורה כלום.
גם לא ביקשו ממני לצרף שום קבצים.
ואיפה מוסיפים מייל לעדכונים?

• הוסף לסימניות
אחרי שממלאים את הפרטים הראשונים מה קורה? כתוב לבדיקת הזכאות ולא קורה כלום.
גם לא ביקשו ממני לצרף שום קבצים.
ואיפה מוסיפים מייל לעדכונים?
גם לי אותו באג....

• הוסף לסימניות
לוחות זמנים:
23/01/23-23/02/23 ההרשמה למלגה מי שנרשם יכול להעלות את המסמכים עד 8/3/23

• הוסף לסימניות
תנסו להתקשר בימים שיש מענה אחה"צ.אני התקשרתי ענו לי מיד

• הוסף לסימניות
אולי המקום שבו את לומדת מילא כבר את הפרטים ומנסה להוציא לך מלגה?
כי חוץ ממך ומהמוסד לימודים שלך לאף אחד אין את הפרטים שלך ולכן רק אחד משניכם יכול כבר להכניס את הנתונים שלך,

אני הצלחתי להירשם עד השלב שמגישים טפסים ששם אני תקועה כ ין לי את כל הטפסים אבל הבנתי שאם כבר הגעתי עד לשם והכנסתי נתונים אני כבר רשומה
איפה נתקעת?

sari_g@​

הצלחת להירשם?
אני לא מצליחה יודעים איך פותרים את הבעיה שהכל הועלה עושים המשך וזה כל הזמן מתנתק??

• הוסף לסימניות
בטפסים-> הכנסות->עצמאי נדרש אישור פקיד שומה.
מה זה? אישור ניכוי מס-מספק?
1677542037029.png

• הוסף לסימניות
שימו לב שהיום הוא היום האחרון להגשת המסמכים,
אם אין לי אפשרות להעלות מסמכים עם הכנסות ההורים-
איך אפשר לדלג?

• הוסף לסימניות
שימו לב שהיום הוא היום האחרון להגשת המסמכים,
אם אין לי אפשרות להעלות מסמכים עם הכנסות ההורים-
איך אפשר לדלג?
טכנית אפשר להעלות מסמך ריק, אבל יתכן שלאחר הבדיקות בקשתכם תידחה

• הוסף לסימניות
גבירותי ורבותי! מה הולך עם המלגה? יש כאלו שקיבלו תשובות?

• הוסף לסימניות
עדיין אין תשובה.
רשום לי חושבה באזור האישי.

• הוסף לסימניות
עוד לא היו עדכונים.
רשום שיהיה במהלך חודש מאי יוני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה