דרוש מידע מלווה להשגת יעדים מוגדרים

• הוסף לסימניות
מחפשת מישהי מוצלחת שתוכל ללוות אותי בדרך להשגת כמה יעדים חשובים.
לשם הדוגמא, מעוניינת ללמוד מקצוע ולהכנס לעבודה כמובן.
מה שמונע ממני, זה ADHD... להרשם ללימודים, להתמיד בהם, לחפש משרה, להגיש קו"ח... מעל ליכולותי הניהוליות.
מכירה מישהי שמתמחה בליווי נשים כמוני? אחת שתדע לנווט אותי בס"ד אל ההצלחה?
אשמח מאוד לשמות והמלצות. תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מחפשת מישהי מוצלחת שתוכל ללוות אותי בדרך להשגת כמה יעדים חשובים.
לשם הדוגמא, מעוניינת ללמוד מקצוע ולהכנס לעבודה כמובן.
מה שמונע ממני, זה ADHD... להרשם ללימודים, להתמיד בהם, לחפש משרה, להגיש קו"ח... מעל ליכולותי הניהוליות.
מכירה מישהי שמתמחה בליווי נשים כמוני? אחת שתדע לנווט אותי בס"ד אל ההצלחה?
אשמח מאוד לשמות והמלצות. תודה!
יש לי המלצה למישהי מעולה שמתמחה בזה.
יש לך אפשרות לשלוח לי הודעה אישית?

• הוסף לסימניות
שיאן המשפטים שנאמרו לי. אם בתוכחה, אם בהתפעלות.

לא ממש... אולי זה יהיה היעד הראשון שאשיג עם הקוסמת הנ"ל.
ללא חיוך.
שיאן המשפטים שנאמרו לי. אם בתוכחה, אם בהתפעלות.
רק בהתפעלות!!
אשרייך על הרצון. תגיעי רחוק!!!
והאמת, שאומרת לך שאין קסמים...
רק עבודה קשה המון עקביות ורצון חזק חזק!
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לי המלצה למישהי מעולה שמתמחה בזה.
יש לך אפשרות לשלוח לי הודעה אישית?
אין לי אפשרות, ומעדיפה לשמוע את השם "בגלוי"- לצורך המלצות. אם תבחרי להעלות אותו כאן, אפילו ללא מספר, אני אשמח מאוד.

• הוסף לסימניות
תודה @עבמית
אשמח לשמוע המלצות מנסיון.... קצת מורכב בדברים האלו, אני יודעת.

• הוסף לסימניות
מה היא במקצועה? מאיפה היא?
בתחום הזה יש הרבה שטח אפור וכדאי לברר טוב טוב
היא מאמנת ADHD שמתמחה בייעוץ לימודים.
לגמרי מסכימה איתך לגבי שטח אפור בנושא אז ש@160 איי קיו תעשה את הבירורים שלה.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה