- הוסף לסימניות
בסדר.ועל זה ענו כולל אני, שביולדות יש היתכנות כלכלית לכל דבר שיביא עוד יולדות, כידוע...
וכן, גם טיסה בשמי הארץ זה אופציה אם זה יביא עוד יולדות![]()
אז תפנו למחלקת יולדות ותבקשו טיסה בשמי הארץ.
בסדר.ועל זה ענו כולל אני, שביולדות יש היתכנות כלכלית לכל דבר שיביא עוד יולדות, כידוע...
וכן, גם טיסה בשמי הארץ זה אופציה אם זה יביא עוד יולדות![]()
יש כמה דברים קודם, נניח... מקום למלוויםבסדר.
אז תפנו למחלקת יולדות ותבקשו טיסה בשמי הארץ.![]()
זה בדיוק הענין שטיסה בשמי הארץ אין לי צורך, ואילו בשהות הבעל באזור יש צורך ממשי.בסדר.
אז תפנו למחלקת יולדות ותבקשו טיסה בשמי הארץ.![]()
בכל המחלקות הפנימיות קשה מאד למלווה לשבת/לישון על כורסא בלילה.אולי באמת זה לא לימי חול.
ואי במחלקת נשים זה באמת מתסכל...
את צודקת מאודזה חלק ונדבך חשוב, ולא מבינה איך עד היום הפילו את הענין על ארגוני החסד,
במקום למסד את הנושא בקלות, כי ממילא עובדי השרות מחליפים כל יום שמיכות בין מטופל למשנהו,
ולא יסבך אותם עוד ארבע שמיכות ליום.
נכון שזה מערך לכל מחלקה בנפרד,את צודקת מאוד
רעיון מבורך! מנסיון של מתנדבת בבתי חולים שרואה נשים מבוגרות ערות לילות שלמים רצוף!!
רק שמדובר כאן בהרבה יותר מעוד כמה שמיכות, כמעט לבנות עוד בי"ח.
בעצם את רוצה שיכפילו את כמות המיטות, האוכל, כל המערך..
חדר עם מיטות בכל מחלקה נשמע יותר טוב.נכון שזה מערך לכל מחלקה בנפרד,
אבל תחשבי שלא כולם צריכים מלווים,
עובדה שאת לא רואה בכל המסדרונות עומסים בהכפלה...
וביח יכול לספק חדר סמוך עם 7-8 מיטות צמודות.
איפה יש בשערי צדק?בהדסה עין כרם יש את מלון עין כרם.
בשערי צדק, הבנתי שיש גם מלונית קטנה בתשלום סמלי.
כנ"ל אני בשערי צדקבהר הצופים שהיתי פעם עם ילדה במחלקת ילדים, יש שם כורסא נפתחת ליד המיטה וקיבלתי גם מצעים, ישנתי מצוין.
בשבועות שבת הייתי עם תינוקת שהיתה בפגיה, קיבלתי חדר של מרפאות חוץ +מצעים ומיטה מתקפלת
בליסלבעלי היולדת ???
איפה????
אותו דבר בדנה באיכילוב חוץ מט"נ כדי שתהיה גישה למטפלים לכל המיכשור ולא ייתקעו במיטה מיותרתאותו דבר בשניידר ילדים.
הדיון מזכיר לי את ימי הלימודיםא. עברתי בעצמי שהות ארוכה עם פג בבית חולים העמק. וליוויתי את סבתי שבתות על גבי שבתות באורטופדית בבית חולים אחר ככה שיש לי יותר ממושג.
ב. אני לא מתנגדת בעלמא אלא כי בתור מי שמתעסקת בכספים וקראה קצת על בתי חולים אני יודעת באיזה בור תקציבי הם.
ג. מה זה ראיתי? בדקת בספרי החשבונות שלהם? בדקתם עם מחלקת משק ומשאבי אנוש שיש חדרים פנויים וכח עזר פנוי לנקיון אחרי המלווים?
ד. מנסיוני כל פעולה למען ההורים היא ברוכה אבל היא עובדת מצוין בתנאי אחד: כשהיא באה מהקהילה על בסיס צורך שהתעורר
בבית חולים העמק למשל היתה משפחה חרדית ששהתה ממושכות עם שלישית פגים.
והתחוור להם הצורך בארוחות שבת חמות וכשרות.
קמו ועשו מעשה ובעזרת הרב גרוסמן קבלו מבית החולים שני חדרים, השיגו מימון ותרומות לפלטות ומקררים וארוחות שבת.
וגם מתנדבים שמגיעים מדי שבת.
ואז יולדת צריכה לישון עם בעל של יולדת אחרת? לחלוק איתו שירותים? לקום לעריסה ולראות גבר מול העיניים?בלי
בליס
במחלקה החדשה ישנה מיטה בכל חדר של יולדת עבור הבעל
אלו חדרים פרטיים לכל יולדת. לפי הפרסום שלהם בכל אופן.ואז יולדת צריכה לישון עם בעל של יולדת אחרת? לחלוק איתו שירותים? לקום לעריסה ולראות גבר מול העיניים?
עוד לפני עניני צניעות ודרישות וכן הלאה
בליס איפשרו לבעלים להישאר גם לפני 10 שנים, בחדרים של 3אלו חדרים פרטיים לכל יולדת. לפי הפרסום שלהם בכל אופן.
אחרת זו באמת חוצפה ולרוב לא מאפשרים את זה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים