בקשה מלווים בבית חולים

• הוסף לסימניות
אכן, חדרים פרטיים. אבל רק במחלקה החדשה (ואגב בזבוז המקום שם מחרידדדד. באותו שטח היה אפשר להוסיף עוד כמה וכמה חדרים מרווחים. .. )
עכשיו בקורונה הם התייחסו זוועה לחרדים כך שצריך לקחת גם את זה בחשבון

• הוסף לסימניות
כמי שהיתה מאושפזת לפרקים ארוכים, בעיני שהות מלווים היא סיוט לנוכחים האחרים בחדר.
אמהות או בעלים שנשארים לצד הרעיות ומפטפטים חרישית, אבל לא מניחים לך לישון את שעות השינה המקוצצות בבית החולים, משתמשים בשירותים ולא ממש מקפידים על נקיונם, וכן הלאה.

• הוסף לסימניות
ואז יולדת צריכה לישון עם בעל של יולדת אחרת? לחלוק איתו שירותים? לקום לעריסה ולראות גבר מול העיניים?
עוד לפני עניני צניעות ודרישות וכן הלאה
לא
החדרים פרטיים

• הוסף לסימניות
אכן, חדרים פרטיים. אבל רק במחלקה החדשה (ואגב בזבוז המקום שם מחרידדדד. באותו שטח היה אפשר להוסיף עוד כמה וכמה חדרים מרווחים. .. )
עכשיו בקורונה הם התייחסו זוועה לחרדים כך שצריך לקחת גם את זה בחשבון

היחס אלי היה מדהים נכון ללפני 8 שבועות
ואין לי פרוטקציות

• הוסף לסימניות
הייתי בכמה בתי חולים בחו"ל שלגמרי לא סובלים מגרעון ואיש לא חשב שם על שירות למלווים.
כורסונות נפתחת ותו לא.
גם שם ארגוני החסד מצילים את המצב ואין לי מושג מה עושים שם הגויים.

• הוסף לסימניות
הגויים מגיעים בלי ציפיות מהסביבה, הם מצטיידים בכרטיס אשראי טעון ומשלמים הון תועפות על כל הדברים שמסביב לאשפוז.
כשרואים מה קורה בחוץ, אנחנו מבינים איזה גן עדן יש לנו בעולם הזה, שהחיים שלנו מושתתים על חסד.
(סיפר לי מישהו שישב עם קולגה חילוני, והיה צריך לארגן סכום גדול באופן מיידי. שתי טלפונים לחברים והיתה לו הלוואה ביד. הקולגה שלו יצאו לו העינים, אין אצלם מציאות כזאת של ללוות מחבר סכומים גדולים, אם הבנק לא זמין/מאפשר אז פשוט אין).

• הוסף לסימניות
אני יודעת שבמעייני ישועה גם יש אפשרות של לינה ואוכל (בתשלום) לבעל,
רק צריך להזמין מראש.
ואין לי מושג מה קורה עכשיו בקורונה.

• הוסף לסימניות
הייתי בכמה בתי חולים בחו"ל שלגמרי לא סובלים מגרעון ואיש לא חשב שם על שירות למלווים.
כורסונות נפתחת ותו לא.
משום מה אוהבים מאד לשכוח שמערכת הבריאות בישראל היא מהמפותחות והנדיבות בעולם.
ומי מדבר על כך ששרוב השירותים ניתנים בסבסוד ממשלתי.
בארה"ב - מי שאין לו ביטוח בריאות פרטי ויקר הוא די בצרות.

• הוסף לסימניות
@מ הלוי
בדיוק כפי ששכר לימוד בכיתות י"ג ומעלה בסמינר מכסה או עשוי לכסות עלויות של כיתות נמוכות יותר.
משפט מופרך לגמרי.... שכר הלימוד בכיתות יג לא מכסה את עלויות הלימודים בד"כ אלא א"כ זה סמינר גדול מאוד שמחזיק קבוצות ענק... מידיעה.

• הוסף לסימניות
משפט מופרך לגמרי.... שכר הלימוד בכיתות יג לא מכסה את עלויות הלימודים בד"כ אלא א"כ זה סמינר גדול מאוד שמחזיק קבוצות ענק... מידיעה.
א. כתבתי "עשוי".
ב. אם זה תקף לסמינר גדול כנראה זה לא כזה מופרך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה