מלון מלון בצפון

• הוסף לסימניות
אין על כינר!!!
הייתי שם פעמיים ואין לי בעיה לחזור לשם עוד אלף
מקום שיש בו הכל חדרים חמודים לא הכי סטייל אבל הבנתי שהם משפצים עכשיו ומחדשים
ספה, בריכה , חדר כושר , אוכל טוב ובשפע, משטחי דשא בלי הגבלה , מתקנים לילדים אם רלוונטי לכם
ומעל הכל הכנרת הנוף והקרבה שאין שני להם
לביא לפחות כשהייתי היה קמצון באוכל ולא היה מספיק ואוכל לא הכי משהו רמת חדרים שווה לכינר האזור מטורף נוף יפה ויש שם טיילת מושלמת מיד מהמלון
(אגב לגבי הכשרות לפני שנתיים וחצי כשבררתי אמרו לי שלביא לא טוב ורק כינר טוב מבחינת כשרות מבינה שזה מתעדכן אז חשוב לברר לפני כל פעם שנוסעים)
וגם ניר עציון אוכל טוב ובשפע ורמת חדרים שווה משטחי דשא גדולים ובכללי מקום מאד מומלץ
כל אלו לא רואים את כנורות וציפורי וכד' ברמת החדרים במשטחים וכד' הם כמה ליגות מעל

• הוסף לסימניות
לא נראה לי, הם שיפצו בערך לפני שנתיים וממש יפה שם.
כינר?
הייתי לפני שנה בחדר די מיושן עם ספה בלויה אבל מאד נהניתי הנוף וכל המסביב גרמו לי לא לראות את זה (רק בתמונת שמתי לב..)
בכל מקרה משהו מבפנים אמר לי שהם משנים קצת ומשפצים חדרים אין לי מושג באיזה רמה השיפוץ אולי רק ריהוט חדש אבל זה הכוון שלהם

• הוסף לסימניות
אוקי, אני הייתי בטבת היה לי חדר ממש יפה
אבל בכל מלון יש חדרים יותר יפים ופחות יפים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

למקס יש אתר חדש שנקרא MAX Travel, בגדול הוא מיועד למי שמחזיק כרטיס סקי מקס שצובר נקודות לרכישה באתר.
הוא אתר קצת לא נגיש להזמין רק מלון או צימר, והייתי שמח לדעת אם יש למשהו ניסיון על מלון חרדי בהכשר של העד"ח שאפשר להזמין דרכם, או איזה צימר רלוונטי, אני פשוט מנסה די הרבה וזמן ולא מוצא משהו רלוונטי.

במקביל פניתי אליהם והתלוננתי שאין שם מענה לציבור החרדי, מי שעוד יוכל לפנות אליהם, תבוא עליו הברכה.

מייל לפניות הציבור: support:)maxtravel.co.il

נוסח אפשרי:
שלום וברכה
באתר שלכם אין כלל מלונות המיועדים לציבור החרדי,
כמו כינר וכינורות וציפורי בטבריה, ציפורי בכפר - בישוב חפץ חיים, מלון קיבוץ לביא בקיבוץ לביא, גלי תמר - באשקלון ועוד.
חבל שאתם לא נותנים שירות גם לציבור החרדי שרבים ממנו מחזיקים כרטיסי סקי מקס.
אקווה לשינוי
תודה רבה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה