דרוש מידע מלון בקייב,אוקראינה בטוח ליהודים

• הוסף לסימניות
מחפשת מלון בקייב לא יקר שבטוח לשהות בו עם ילדים ושיהיה בטוח להסתובב בו עם חזות יהודית
אני לא רוצה מלון כשר- כי הוא יקר מאוד ויש כמה מסעדות כשרות שאפשר לאכול בהם,
בוקינג לא עוזר לי כי אני רוצה המלצות אישיות על בטיחות(שיכורים,גנבים וכו')
אשמח למידע מניסיון

• הוסף לסימניות
באזור בית הכנסת/בית חבד ברודצקי,
אני מתכוונת בעיה אפשרית עם חזות יהודית-באמצע הלילה בבית מלון שמי יודע מי הם השכנים שלנו שם...

• הוסף לסימניות
??????..

• הוסף לסימניות
אין בעיה בעיקרון בקייב אבל תמיד מומלץ לא להסתובב בלילות....
ליד בית חב"ד ברודצקי תחפשי מלון במפות גוגל שיהיה מרחק הליכה.... אני מזמינה מה שהכי זול..
אנחנו היינו בבית מלון יהודי באזור קרליו היה גרוע!!! לכו על מלון רגיל.... אין בעיה עם זה ביום חול...
תהנו,

• הוסף לסימניות
האם זה מלון פודול אין? כי חשבתי להזמין שם..

• הוסף לסימניות
במחוז פודול- היינו במלון סטארו, מלון גויי קרוב לקהילת קרלין. מלון קטן ונחמד מאד.
לא היתה שום בעיה לא ביום ולא בלילה. הסתובבנו גם במרכז העיר בחזות חרדית, ולא נתקלנו בשום דבר.

• הוסף לסימניות
הבעיה שהמלונות הטובים עולים באזור 450-500 ללילה
והמלונות הזולים הם מוטלים ואכסניות-ולמי שלא רוצה לשלם יקר זה הברירה
אבל צריך להיזהר לפני שמזמינים ולקבל המלצות על מקום מסוים!

• הוסף לסימניות
הייתי במלון 'הים השחור', חדרים ענקיים בסדר גמור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה