מישהו היה שם? שמע עליהם? אשמח למידע!
י ירושלים:) משתמש חדש 11/2/26 הוסף לסימניות #2 הי, אשמח גם לשמוע, הם מפרסמים עכשיו ששיפצו ולזוג כולל אוכל מלא 1200 לשבת הביקורות בגוגל ממש ישנות
R rr13579 משתמש רשום עיצוב גרפי D I G I T A L 12/2/26 הוסף לסימניות #3 לא הייתי שם אבל שמעתי שאנשים שהיו ממש נהנו , היה חוויה טובה הם שיפצו שם והכל חדש ונעים
מ מירי גורדון משתמש רשום 18/2/26 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י .C.G: מישהו היה שם? שמע עליהם? אשמח למהיית לחצ/י כדי להרחיב...
מ מירי גורדון משתמש רשום 18/2/26 הוסף לסימניות #5 מישהי הייתה שם לאחרונה רוצה לסגור איתם . יעזור לי כל תגובה
ה הטשונ'ט של השכונה משתמש חדש 18/2/26 הוסף לסימניות #6 אני לא יודע אולי המושגים שלי גבוהים אבל זה נראה (לי) זנוחי מידי כמו דירה לא מטופחת...
מ מירי גורדון משתמש רשום 18/2/26 הוסף לסימניות #7 יותר מענין אותי האוכל האם ברמה ? והנקיון של המלון ?מי היה שם לאחרונה שיודעת לעזר לי?
ה הטשונ'ט של השכונה משתמש חדש 18/2/26 הוסף לסימניות #8 נכתב ע"י הטשונ'ט של השכונה: אני לא יודע אולי המושגים שלי גבוהים אבל זה נראה (לי) זנוחי מידי כמו דירה לא מטופחת... לחצ/י כדי להרחיב... חשוב לי לציין לא הייתי שם
נכתב ע"י הטשונ'ט של השכונה: אני לא יודע אולי המושגים שלי גבוהים אבל זה נראה (לי) זנוחי מידי כמו דירה לא מטופחת... לחצ/י כדי להרחיב... חשוב לי לציין לא הייתי שם