מלון מלון די סי טי dcityבין הזמנים תשפה

• הוסף לסימניות
רק אומר שמי שמתלבט בין כמה מקומות אני ממליצה באמת מהלב שיוריד את האופציה הזו מהרשימה.
ולמי שכבר סגר בהצלחה גדולה.
אציין שאנחנו לא אנשים מפונקים ובררנים- וסבלנו.
אולי יש מי שחושב אחרת ממני. זו החוויה שלי .

• הוסף לסימניות
למה אף אחד לא מפרט מה הסיבה???
נשמע שיש שם התעללות באורחים

• הוסף לסימניות
רק אומר…

כשהייתי שם בבין הזמנים, הרגשתי שמזלזלים בי ובציבור החרדי כולו.

יחד עם זאת, יש לציין שחדר האוכל היה ברמה בינלאומית, גם האוכל היה טוב, כל שולחן עם שמות המוזמנים, מאורגן היטב.

אבל בכל הנוגע למלון שמוגדר כחמישה כוכבים אינני מבין על סמך מה מחושבים הכוכבים הללו. ה"כוכב" היחיד שראיתי שם, זה הזמר שהגיע להופיע.

אסכם,שזה הפעם הראשונה שאני מרגיש שזה חסד עם הציבר, לכתוב ביקורת על מקום.

מבקש סליחה מראש מכל מי שכבר סגר - דבריי מיועדים בעיקר למי שעומד כעת בהתלבטות אם להזמין במלון זה או אחר.

ולמי שכבר סגר - מאחל מכל הלב שתיהנו כמה שיותר מהחופשה.. בטוח שמגיע לכם..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שבוע טוב!
מקווה שרק אועיל ולא אזיק אכתוב את ההתרשמות שלי מהשבוע שהייתי שם.
החדרים מטורפים הן מבחינת יופי, גודל וחדשנות ,מיטות נוחות והרגשה חול אבל לא שמו לנו שום יום מגבות,כל יום היינו צריכים לבקש מגבות! בשביל להתקלח ולא עונים בטלפון שום יום! כל פעם צריך ללכת פיזית לקבלה.
שמו אותנו במתחם בי והקבלה והמעליות זה במתחם אחר אפילו שביקשתי מהם כמה וכמה פעמים להיות במתחם הראשי(הם הסכימו להעביר אותי רק לילה אחרי) וזה דרך יחסית ארוכה כל פעם לצאת.
החדר אוכל מטורף! אוכל כיד המלך ,טעים , מגוון ובאווירה מפוארת.
התוכניות על הפנים. לא נהניתי משום הופעה. חוץ מההופעה של ישי לפידות ששר באמת יפה. הביאו רק זמרים בסגנון מזרחי והיה ממש מאכזב.
התוכניות במשך היום לילדים מאד כיף בגלל הדי גאמפ, באולינג. מגיקס , בריכה, טרמפולינות מים
למבוגרים הם לא מביאים תוכניות כמו כל מקום . סרטים לנשים הם הביאו יומיים סרטים ישנים מאד של טלי אברהמי שלא עלה להם שקל.
לסיכום נהניתי מאד מהחדרים , האוכל והאוירה הטובה. הציבור היה חרדי למהדרין! ממש הרגיש נופש חרדי בלי מראות לא צנועים שזה באמת כל הכבוד!! יש להם עתיד גדול
המנהלת שם יעל היא אישה מדהימה , מתייחסת יפה ונותנת הרגשה טובה.
קחו בחשבון שכל העובדים שם, המלצרים, המנקים כולם ערבים..

• הוסף לסימניות
תודה לכם שעצרתם לכתוב
עזרתם מאוד!!!

משהו יכול לתת אינפורמציה על מלון ירמיהו 33
???
איך שם בסופ"ש🙏🏻

• הוסף לסימניות
אני הייתי שם מחמישי עד מוצ"ש האחרון
החדרים באמת גדולים מאוד יפים וחדשים
מרפסות בדיחה פיציות לרחבה המרכזית
המרחקים גדולים מדי בין דבר לדבר
החדר אוכל והאוכל באמצע שבוע מאוד מאוד מאוד מוצלח
אבל בשבת אכלו באולם קטן יחסית צפוף וללא שירותים בכל האיזור כל פעם היה צריך ללכת ללובי
האוכל בשבת טעים וסביר אבל לא בשפע ולא מדי מגוון
וכמו שכולם מציינים השירות זוועה מהערבים עוד אפשר לקבל קצת שירות אבל ממנהלי הנופש ממש לא
הם מתייחסים לאורח ממש כמטרד
מה שכן הילדים באמת מאוד מאוד נהנו בדי גאמ'פ ובבאולינג

• הוסף לסימניות
אני רוצה להדגיש פה משהו
לגבי האוכל אין לי מושג איך אנשים אהבו שם את האוכל..
אפילו חביתה לא הסכימו להכין לי מביצה אמיתית כי הם מכינים מביצים מפוסטרות
לי באופן אישי לא היה מה לאכול בכלל
הנקניקיות היו לא בשריות בכלל
הדבר הטוב שאני יכולה להגיד זה שהיה ציפס לילדים כל יום ..
אז אני לא יודעת באיזה אוכל מעולה אנשים נתקלו לי הייתה חוויה מזעזעת ,
לא מדברת על יופי וגודל שזה כן יש שם בשפע .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה