דרוש מידע מלון הבטויק בצפת,מישו מכיר?

• הוסף לסימניות
ראיתי פרסומות על מלון הבטויק בצפת,נמצא בהפלמח 45
אני לא מוצא תוצאות בגוגל ( בבוקינג קאסה רומנו )
מישו מכיר את המקום??,דחוףף
תודה

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאת מתכוונת לצין?
אני לא זוכרת רחוב מדויק, אבל הם מכנים את עצמם מלון בוטיק צפת...

• הוסף לסימניות
אני מכירה
מלון מקסים
קוראים לו 'רומנו'
והכל שם חדש ויפה ומכובד
אבל, קטן
מקום נפלא

• הוסף לסימניות
אני מכירה.
מלון מקסים. נעים ושקט שם.
אין אפשרות להתארח בו עם ילדים (יתכן שזה השתנה).
ממוקם מעל הגשר, צמוד לרחוב ירושלים ולעיר העתיקה.

• הוסף לסימניות
איך שם מבחינת האוכל והניקיון?

• הוסף לסימניות
האוכל שם- בד''כ זה ארוחת בוקר ביום חול
(ארוחות נוספות ביום חול תשלום נוסף וגבוה לא ממש משתלם---אלא אם כן שישי-שבת שזה מתבקש)
רמה סבירה ונעימה של 2 כוכבים (לא יותר.)
בגדול- אוירה מקסימה שירות טוב.
מיקום מצוין קרוב לעתיקה ולתחנה מרכזית.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
את יודעת אולי מה המחיר לשבת ?

• הוסף לסימניות
יש לי,
אני יתקשר מחר בעז"ה
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה