גם אני מצטרפת לבקשה
פליי לוקסוסגם אני מצטרפת לבקשה
אשמח לטלפון של פליי לוקסוס
תודה
דווקא בציפורי בכנרת היה מצויין.לגבי מלון ציפורי ממליצה לא להתקרב מכל הבחינות
אוכל שירות ונקיון
דווקא אולי כדאי שתספרי לפחות מה בערך היה, כי אני הייתי שם ודווקא די נהנתי.אני לא מעדיפה לספר מה היה שם
אבל שומר נפשו לא יתקרב לשם.
זה לא נשמע מידי מהימן.אני לא מעדיפה לספר מה היה שם
אבל שומר נפשו לא יתקרב לשם.
הסיפור ארוך אבל אני אפרט קצת
סגרנו חמישי -שבת ,ברחנו מעוטף עזה עם 3 ילדים בזמן מלחמה קצת להתאורר(לפני חודשים)
הגענו בחמישי בערב נאלצנו לעזוב את המלון בשעה 12 בלילה עם שלושה ילדים רדומים שאין לנו לאן ללכת. בגלל
שלאחר שהילדים נרדמו כיבנו אורות ופתאום אנחנו קולטים מקק יוצא בין הארונות בעלי ניסה להרוג אותו אך הוא נעלם,
בעלי ירד לקבלה הביא ספרי לג'וקים ריסס ופיתאום יצאו נחילים של מקקים מכל הריצים בארונות מהריצוף והתחילו התעופף בחדר וחלקם נחתו על המיטות של הילדים ניסנו להאבק עם הספריי אך זה לא צלח יצאו בכמויות
בעלי ירד לקבלה לבקש חדר אחר קיבל אותו פקיד אדיש ממש שאמר אין מה לעשות ובנוסף לזאת הביא מפתח לחדר מחסן ואמר לנו תישנו שם,כמובן שהוצאנו מהר את הילדים שהם ישנים לכיוון האוטו
הפקיד בכלל לא התיחס ולא עניין אותו הסיטואציה (שהעלה עובד לבדוק את החדר אמר שיש שם רק 4 מקקים חשב שהם יחקו לו...)
עבר חודשיים ואת ההחזר עדין לא קיבלתי למרות בקשות רבות שלנו -קיבלנו יחס מזעזע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים