דרוש מידע מלון כנורות

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת ממשהו שהיה לאחרונה במלון כינורות
מה הרמה הן מבחינת חדרים והן מבחינת האוכל
ביחס לניר עציון וחפץ חיים
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לי אמרו יחסית לכינר - שכינורות הרבה פחות

• הוסף לסימניות
הייתי בניר עציון ובכנורות, לרואה הבדל גדול מבחינת החדרים והמסביב.
יש הבדל מסוים ברמת האוכל לטובת ניר עציון.
המידע הזה הוא מלפני כמעט שנה, לא יודעת מה התחדש שם מאז.

• הוסף לסימניות
מידיעה, כינורות ברמה הרבה יותר גבוהה מחפץ חיים, גם באוכל וגם בחדרים

• הוסף לסימניות
הייתי בשבת בכינורות לפני כשנה + ( עוד בשמו הקודם של המלון "חוויה").
ותקופה לפני זה בחפץ חיים (בחדר זוגי הזול)

זכור לי גם שבכינורות נהניתי יותר, מבחינת השפע והגיוון באוכל. בזמנו בחפץ חיים לא היה דגים בשבת בבוקר, אולי רק קציצה שזה היה לי מוזר מאד
וגם החדר בחפץ חיים פשוט למדי. לא עולה על החדר בכינורות.

שוב - זה היה לפני הרבה זמן אולי דברים השתנו מאז...

• הוסף לסימניות
ד"ש מכינורות ממישהו ששוהה שם כעט...
לטענתם הרמה יותר גבוהה מחפץ חיים ובהחלט יכולה להשתוות לניר עציון

• הוסף לסימניות
אז מה הסיכום? יש שם חדרים שודרגים?

• הוסף לסימניות
מה המספר טלפון של המלון?

• הוסף לסימניות
049509022/1

• הוסף לסימניות
מישהוא יודע מה המחיר שם לשבת לזוג?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה