לגבי אילת איזה רמת כשרות את מחפשת?אני מחפשת לצאת לנופש שבוע הבא,
ושמח מאוד לעזרה ממבינים בתחום
מתלבטת בין ארופה לאילת
יש מלונות כשרים מומלצים באילת?
מישהו היה ויכול להמליץ?
או לחילופין,
באיזה מקום קרוב בארופה יש מזג אויר טוב ומומלץ לשבוע הבא?
אשמח להכוונה וידע בתחום
תודה
כרגע באופה יכול לצאת לך יותר זול מאילתלגבי אילת איזה רמת כשרות את מחפשת?
ולגבי חו"ל יכול לצאת יותר זול ואיזה מזג אויר הוא טוב מבחינתך?
אין באילת מלון עם כשרות ליטאית סטנדרטית (אם אני מכיר את הליטאים הסטנדרטייםבאילת כשרות טובה של ליטאי סטנדרטי...
ולגבי ארופה בהכל קפוא עכשו?
או שיש יעדים יותר נוחים מבחינת המזוג אויר?
אני מחפשת מקום שאפשר לצאת לראות נופים יפים, אטרקציות
בקיצור מה מומלץ עכשו?
תודה
מה יש בקפריסין?אין באילת מלון עם כשרות ליטאית סטנדרטית (אם אני מכיר את הליטאים הסטנדרטיים)
יש את קפריסין שזה יחסית כמו ישראל ויש איפה להסתובב ואם מעלות יותר נמוכות מפה גם טוב אז יש עוד יעדים
קצת לטייל קצת אטרקציות להחליף אוירה , בכל אופן עדיף על אילת (לדעתי)מה יש בקפריסין?
ומה המחירים שם של מלונות וכו?
יש את קליין תורס הוא מארגן נופשים ואטרקציות לזוגות במחירי מאוד טובים באירופהאני מחפשת לצאת לנופש שבוע הבא,
ושמח מאוד לעזרה ממבינים בתחום
מתלבטת בין ארופה לאילת
יש מלונות כשרים מומלצים באילת?
מישהו היה ויכול להמליץ?
או לחילופין,
באיזה מקום קרוב בארופה יש מזג אויר טוב ומומלץ לשבוע הבא?
אשמח להכוונה וידע בתחום
תודה
גם בקפריסין?יש את קליין תורס הוא מארגן נופשים ואטרקציות לזוגות במחירי מאוד טובים באירופה
מספר הטלפון 0527620870
כן כן גם בקפריסיןגם בקפריסין?
איך האמינות שלויש את קליין תורס הוא מארגן נופשים ואטרקציות לזוגות במחירי מאוד טובים באירופה
מספר הטלפון 0527620870
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים