מלון מלון לאחר לידה ראשונה בגלי צאנז, או בכינורות, או בציפורי בכינרת?

• הוסף לסימניות
במכבי למשל (למיטב זכרוני) הם מבקשים או שהמלון יכתוב על הקבלה כמה עולה החדר ליחיד (ומזה מקבלים 75%) או שהם נותנים החזר 75% רק על 80% מהקבלה (לדוגמה על קבלה של 1,000 ₪ יתנו מקסימום 600 ₪ - 600=0.75*0.8*1,000)
הם לא יתנו 600
יש גם הגבלה ליום
ובמכבי המקסימום שמקבלים זה 450+...
ככה שזה בדר"כ פחות משמעותי אם נותנים 50% או 80% מהקבלה.

• הוסף לסימניות
הם לא יתנו 600
יש גם הגבלה ליום
ובמכבי המקסימום שמקבלים זה 450+...
ככה שזה בדר"כ פחות משמעותי אם נותנים 50% או 80% מהקבלה.
דיברתי על קבלה לדוגמא (ולכן גם הדגשתי 'מקסימום') כשזה יכול תאורטי להיות 2 לילות (אבל אכן תמיד יש לחשב אם במימלא יעבור את התקרה)

• הוסף לסימניות
יש מלונות שלוקחים גם תוספת כסף על הבייבי
בסתמא לזה כן יש החזר מהקופה
אגב זה מחיר אחר במלונות אם זה ליחיד או לזוג?
הרי ממילא נתפס חדר שלם.............

• הוסף לסימניות
כינורות לכל הדעות יותר מוצלח מציפורי?
הייתי הקיץ בציפורי ומהאוכל ממש נהניתי אבל מהחדר פחות
שואלת להבא- בכינורות יותר יפה? ואוכל טוב?
כי לפני שהלכתי הסתכלתי באתר ולא התרשמתי מאוד מהתמונות ששמו שם לדוגמא, חדר סגול ישןןן...

• הוסף לסימניות
יש מלונות שלוקחים גם תוספת כסף על הבייבי
בסתמא לזה כן יש החזר מהקופה
אגב זה מחיר אחר במלונות אם זה ליחיד או לזוג?
הרי ממילא נתפס חדר שלם.............
לא יודעת אם בכולם אבל בהרבה מלונות יש מחיר ליחיד ומחיר לזוג.

• הוסף לסימניות
כינורות לכל הדעות יותר מוצלח מציפורי?
הייתי הקיץ בציפורי ומהאוכל ממש נהניתי אבל מהחדר פחות
שואלת להבא- בכינורות יותר יפה? ואוכל טוב?
כי לפני שהלכתי הסתכלתי באתר ולא התרשמתי מאוד מהתמונות ששמו שם לדוגמא, חדר סגול ישןןן...
מקפיצה את השאלה שלך.

• הוסף לסימניות
אני דוקא נהנתי מאד מהאוכל של ציפורי בכנרת
אבל הייתי בשבת ולא יום חול
גלי צאנז הייתי ביום חול היה אוכל טוב אבל לא הבנתי ממה הרבה מתלהבים
לא הרגשתי רמה יותר

• הוסף לסימניות
מה שיצא לי זה שגלי צאנז הכי טובים
אח"כ כינורות
ואח"כ ציפורי
נכון או לא?
אם אני מחליטה ללכת לכינורות מתי עדיף שבת או חול?
והאם יש הבדל משמעותי במחיר?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה