מלון לי טוב בירושלים

• הוסף לסימניות
מתעניינת לגבי מלון לי טוב בירושלים.ברחוב הנביאים
אשמח לשמוע חוות דעת ממי שהיה שם
איך הרמה‚ האוכל‚ החדרים
תודנ

• הוסף לסימניות
לא מתאים לילדים

• הוסף לסימניות
יש מישהו שהיה שם וידע לומר מה הולך שם.
?

• הוסף לסימניות
זה מלון בוטיק רק לזוגות, החדרים נורא קטנים אבל הכל ברמה מאוד גבוהה, אין בריכה אין לובי, יש מסעדה למלון ששם אוכלים את הארוחות בבוקר חלבי ובערב דגים, אין בשרי.
ההכשר- רובין כל השנה, אווירה מאוד נעימה ויוקרתית.

• הוסף לסימניות
מקום יוקרתי בסטנדרט גבוה עם אוירה מאד היימיש!

לדעתי מלון בסטנדרט גבוה.מיועד לאלו שרוצים אירוח ברמה גבוהה,מיקום מרכזי קרוב לכותל למאה שערים אוירה מפנקת.
חדרים יפים.אוכל ברמה מעולה +.
במסעדה תשלמי מחיר סביר ואוכל בשפע בסטייל גבוה.
מאד מאד מומלץ!

• הוסף לסימניות
מלון ליטוב ברחוב הנביאים ירשולים

אשמח לקבל חוות דעת דחופה על מלון בוטיק ליטוב איך האוכל שם? מתאים גם עם ילדים?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
הייתי במסעדה אוכל מצוין ויוקרתי ומוקפד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריתי גוט;2417864:
הייתי במסעדה אוכל מצוין ויוקרתי ומוקפד

כנ"ל

והשירות אדיב מאוד!!!
פינקו אותנו שם כהוגן

• הוסף לסימניות
מקפיץ.
מישהו יודע כמה עולה שם שבת לזוג?

• הוסף לסימניות
תבררו אצלו: 054-637-1079
הבנתי שהרמה שם מאד גבוהה ויוקרתית.
מי שרוצה להתפנק באמת ולהיות קרוב למרכזי העיר, שווה כל שקל!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עשינו שם ברית.
אינני מגזימה, מעולם לא נהננו כך, השף שם אפשר לומר שעליו נאמר שף!!
כל הסועדים היו מרוצים והחמיאו.
אוכל מעולה.
קינוחים מעולים.
ביקשנו מתכונים.
יוקרתי מאד.

ממליצים מאד!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה