מלון מלון לסופ"ש שמתאים לזוג חרדי, תמליצו....

• הוסף לסימניות
אפשר תמונות לחסומים?
בשמחה!
232411497.jpg

237759725.jpg
images
228969791.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כדאי לציין שיש אזור נפרד לגברים לנשים ולזוגות.

ידוע לך מה הגודל של כל קפסולה?
כי פעם ישנתי בכזו קפסולה בחו''ל, והייתי מאושר שאני לא גבוה, אחרת השינה רק עם רגלים מקופלות.
כאן זה נראה גדול יותר.

• הוסף לסימניות
כדאי לציין שיש אזור נפרד לגברים לנשים ולזוגות.

ידוע לך מה הגודל של כל קפסולה?
כי פעם ישנתי בכזו קפסולה בחו''ל, והייתי מאושר שאני לא גבוה, אחרת השינה רק עם רגלים מקופלות.
כאן זה נראה גדול יותר.
גודל של מיטה מומצעת כמובן שאי אפשר לקום זה רק בישיבה..
יש בפנים ארון וכל מה שצריך בגדול
זה קונספט מגניב רצח!
ונראה לי שאחרי הפרסומות והמידע שאני נדרשת לתת פה אני אדרוש מהבעלים אירוח בחינם לפעם הבאה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מי שאול רבנות ירושלים מהדרין
יש מלון גני ירושלים אוכל מצוין בשפע וטעים - אבל אן סטייל לא בהגשה ולא בחדרים
ויש אתקינג סלומון - אחלה מלון בכל המובנים אוכל ברמה בשפע חדרים ברמה גבוהה (רק תזהרו לא ליפול בשבת על קומה גבוהה) מיקום פצצה של המלון מול ימין משה

• הוסף לסימניות
מישהו ממליץ או שלא על ציפורי בכפר? (חפץ חיים)

• הוסף לסימניות
ומלון כינורות?

• הוסף לסימניות
לא מכירה אבל לא עפים עליו
הטובים בכשרויות המהודרות הם לביא, ניר עציון וכינר. שלשתם הייתי ומעולים
אבל זה גם תלוי הרבה בסטנדרט שמוכר לכם, יש כאלה שיהנו לגמרי גם אם זה לא מושלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה