- הוסף לסימניות
יקר?אם הכשרות של ירמיהו מתאים לכם (אפרתי)
לכו על זה - היינו ונהנינו מכל שניה
יקר?אם הכשרות של ירמיהו מתאים לכם (אפרתי)
יש כאלה שהתלוננו באמת רק על הפשטות בצורה שנראה שהמקום נורא ואיום,צודקת לגבי הפשטות, לא לגבי הזלזול.....
תפוסה מלאה לשבת הקרובה...אם הכשרות של ירמיהו מתאים לכם (אפרתי)
אני גם חושבת שגלי צאנז לא נותנת תמורה על המחיר שמשלמים,מבחינת האוכל?
אם כן יכולה לפרט מה היה חסר שאדע אם זה מתאים לי?.
תודה רבה
לביא עולה 2200 לחמשו"ש,בארץ יש 3 מלונות מהדרין ברמה גבוה כינר, ניר הציון ולביא
ממש לאלביא עולה 2200 לחמשו"ש,
גלי צאנז עולה 3500 לחמשו"ש.
יש היגיון לומר שלביא ברמה גבוהה יותר מגלי צאנז?
לי זה נשמע מוזר.
תודה על הפירוטאני גם חושבת שגלי צאנז לא נותנת תמורה על המחיר שמשלמים,
בשבת הם מגישים אוכל פשוט ומסורתי
אין מבחר גדול של דגים בשרים ותוספות (ממש התאכזבתי, הרגיש לי שבת שבע ברכות)
לכל אחד חשוב משהו אחר
לי חשוב אוכל מגוון ומבחר, פחות חשוב לי שיהיה מפואר.
בגלי צאנז? בהחלט!תודה על הפירוט
לנו באמת פחות חשוב האוכל, בכל מקרה אוהבים יותר את הדברים הרגילים והפשוטים...
יודעת אם אפשר לקנות שם אוכל מוכן לשבת?
shuk-shabat.co.il
יש שוק אוכלתודה על הפירוט
לנו באמת פחות חשוב האוכל, בכל מקרה אוהבים יותר את הדברים הרגילים והפשוטים...
יודעת אם אפשר לקנות שם אוכל מוכן לשבת?
למה ציפורי בכפר עדיף להישאר בבית?עדיף להישאר בבית
ומחיר מנופח בהתאם...תפוסה מלאה לשבת הקרובה...
זה לא מובן מאליו איך הורידו את רמת הכשרות וממשיכים לבקש מחירים מופקעים,אם הכשרות של ירמיהו מתאים לכם (אפרתי)
?????יש כאן מישהו שיודע להמליץ (או להיפך) על ניר עציון לסופ"ש
והיה שם לאחרונה?
אני רוצה לקבוע לעוד שלשה שבועות
וממש חשוב לי לשמוע מה רמת האוכל מבחינת גיוון, ושפע, טועמיה? ס.שלישית? פינוקים במהלך השבת?
את יכולה לנסות דרך חברות נופש. לפעמים יש להם חדרים משוריינים גם כשהמלון אומר שאין מקום.כינר/לביא/ניר עציון - אין חדרים פנויים לשבת הקרובה
יש מלון אחר מומלץ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים