את האמת אף פעם לא הייתילמה ציפורי בכפר עדיף להישאר בבית?
אם אנחנו לא מפונקים, רוצים משהו ברמה טובה, אבל לא חייב מושלם, עדיין לא מומלץ?
אני הייתי בצפורי בכפר בשבת לפני חמש שנים בערך.
כן זה בית הארחה - בקתות עץ חמודות ולא מלון מפואר.
אבל המון משטחי דשא ומרחבים לילדים לרוץ ולשחק.
אוכל אמנם לא ארוחות גורמה ובסטייל, אבל אוכל ביתי בשפע וטעים.
הכי מושלם זה צימר!
עדיף להישאר בבית
את האמת אף פעם לא הייתי
בררתי פעם אמרו לי שזה מלא במקקים ועכברים ועוד
כנראה שזה לא נכון, אז אני לוקחת את התגובה שלי בחזרה.
למרות שאני אישית בעד להעלות ביקורת - כמו שכתבתי למעלה.סליחה..
יש כאן ממש הוצאת שם רע
גם אם מישהי היתה במקום ופחות נהנתה מכל סיבה שהיא
לא נראה לי שמותר ללכלך בכאלו רמות על מקומות שנותנים שירות
במיוחד שאחרים היו שם ונהנו מאוד!
אני אישית לא מתחברת לתגובות של "עדיף להשאר בבית" "תברחו זה לא מקום שאפשר להיות שם 5 דקות" וכו וכו
כן בעד שתכתבו מעלות וחסרונות בצורה עובדתית, וכל אחד יעשה את שיקוליו הוא,
זה עדין יותר, נחמד יותר, וגורם לאנשים להבין מה התמורה שהם יקבלו
הייתי בציפורי בכינרת בשבתות משפחתיות אז לא יודעת איך זה מבחינת אוכל (חדר אוכל וההתנהלות וכו', האוכל עצמו כנראה אותו דבר וי להם נכון למתי שהיינו שם אוכל טעים וכמה סגנונות, זה ברמה גבוהה יחסית, אבל לא אוכל גורמה יוקרתי של מסעדת שףלמה ציפורי בכפר עדיף להישאר בבית?
אם אנחנו לא מפונקים, רוצים משהו ברמה טובה, אבל לא חייב מושלם, עדיין לא מומלץ?
כמוניאני נוסעת לחופש אני רוצה חופש
בלי לדאוג לאוכל, לשים על פלטה ולהגיש
פעם ב... מותר לי לשבת על הכסא ומישהו מגיש לי![]()
כתבתי אחרי שבררתי על המקוםעם כל הכבוד והערכה, אם:
אני הייתי בצימר במושב מחסיהיש לך משהו מניסיון?
בריכה פרטית לצימר בודד או מתחם של כמה צימרים?אני הייתי בצימר במושב מחסיה
אם מעניין אותך אנסה להזכר איך קוראים לו
זה מושב צמוד לבית שמש, כך שאפשר להזמין אוכל מוכן בקלות
(גם יש תח"צ עד לכניסה למושב באוטובוסים לבית שמש)
המחיר היה נכון ללפני שנה 1400 לחמשו"ש
מקום יפה, מטופח, אינטימי.
יש חצר גדולה עם המון פינות ישיבה
גקוזי, בריכה גדולה
המושב עצמו שקט ונחמד, עם בתי כנסת ונופים
נהנינו מאד.
צימר פרטי עם בריכה פרטית וחצר פרטית לגמריבריכה פרטית לצימר בודד או מתחם של כמה צימרים?
ובאמת באזור בית שמש יש ממש הרבה צימרים מושלמים!!
היינו כבר בכמה וממש נהנו. אוכל הזמנו מראש עד לצימר והגיע בערב שבת טרי וחם רק להניח על הפלטה.
בבתי מלון שנסענו ממש התאכזבנו(ניקיון, רמת אוכל, שירות, רעש)
אני ממש מחפשת כזה!צימר פרטי עם בריכה פרטית וחצר פרטית לגמרי
זו נקודה שבאמת מאד חשובה לנו...
מעניין, כי היינו בדיי הרבה צימרים, גם כאלו שממש מומלצים מבחינת נקיון, לא ראינו שהם היו נקיים יותר מבתי מלון שנהנו בהם.בריכה פרטית לצימר בודד או מתחם של כמה צימרים?
ובאמת באזור בית שמש יש ממש הרבה צימרים מושלמים!!
היינו כבר בכמה וממש נהנו. אוכל הזמנו מראש עד לצימר והגיע בערב שבת טרי וחם רק להניח על הפלטה.
בבתי מלון שנסענו ממש התאכזבנו(ניקיון, רמת אוכל, שירות, רעש)
יש להם 2 בריכות - אחת לכל צימר.אני לא קוראה פה שיש בריכה פרטית לצימר הזה
גקוזי בתוך החדר יש בהרבה צימרים
@נאווהלה תיקון גדול- בציפורי בכפר, לא ציפורי בכינרת.הייתי בציפורי בכינרת בשבתות משפחתיות אז לא יודעת איך זה מבחינת אוכל (חדר אוכל וההתנהלות וכו', האוכל עצמו כנראה אותו דבר וי להם נכון למתי שהיינו שם אוכל טעים וכמה סגנונות, זה ברמה גבוהה יחסית, אבל לא אוכל גורמה יוקרתי של מסעדת שף) אבל מבחינת המקום לדעתי זה מקום ממש נחמד ולי אישית הוא עדיף מגלי צאנז...
זה לא מפואר בכלל, בחדרים שבמבנה המרכזי לא הייתי אבל הלובי נעים ומזמין, והביקתות נקיות, ויש מרחב נשימה גם בבקתות וגם בחוץ.
אאל"ט יש שם חדרים עם ג'קוזי, אז אם רלוונטי כדאי לך לברר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים