מלון פלטרין - חוו"ד

• הוסף לסימניות
ראיתי כמה אשכולות כאלה, אבל אם אפשר חוו"ד באישי, לגבי אמצ"ש...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לא הייתי אבל הבנתי שיש הבדל שמיים וארץ בין החלק המשופץ לחלק שלא
מקוה שיעזור לך

• הוסף לסימניות
מה את רוצה לדעת?
אוכל?
חדרים?
יש שלושה סוגי חדרים, חדרי גן - עם ג'קוזי, גדולים ומרווחים יותר
חדרים משופצים - שהם ממש יפים
וחדרים ישנים שהם "בסדר" לא גרועים אבל לא מלון!

לגבי האוכל הייתי שם כמה וכמה פעמים, גם באמצע השבוע וגם בשבתות גם בשבתות שימחה, האוכל ממש בסדר+
אין לי רמה גבוהה של אוכל, ובחיים לא הייתי בכינר וכו', אבל אני יצאתי מרוצה, יש מבחר ובשפע - וממש טעים.
והמחירים לא מרקיעי שקעים!
בקיצור, אני הייתי ממליצה.

• הוסף לסימניות
ותמיד חשוב לשמור על כללי הפורום.
ו...גם על כללי הל' לשון הרע, יעויין בח''ח.
לא אמרתי שאמרו כאן שאעפעס... אבל לפעמים שוכחים להזהר.

• הוסף לסימניות
הייתי שם לפני שבוע עם קבוצה ולא היה מי שלא נהנה (לקחנו את כל החדרים החדשים) ממש הכל היה מוצלח מקום ממש היימיש וחמים ואוכל בשפע ומעולה.
אם יש מזג האויר טוב הייתי ממליצה לקחת את הסויטה שפונה כולה לים.

• הוסף לסימניות
אם משהו יודע, האם לזוג שמגיע לבד ללא קבוצה, גם יש מבחר של אוכל הן בחלבי והן בבשרי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה