איך אפשא לכתוב לך?ביום הראשון היה פחות ממניין. ציבור משלנו? תלוי מתי כנראה. אני הייתי שבוע. היו ישראלים חרדים וכו אם אין שם מניין אז יש בבית חב"ד שזה קרוב יחסי. בספוטניק לא היה מניין מתי שאני הייתי.
מה המייל שלך?איך אפשא לכתוב לך?
DATYEHUDIT ג'ימיילמה המייל שלך?
תודה רבה על הפירוטהיינו השבוע.
מלון מהמם 5 כוכבים. המלון נימצא במיקום טוב. נקי מאוד. יש שפע בארוחות. יש מסעדה חלבית כל היום. עד חצות הלילה.
הצוות אדיב. מבחינת ספא וזה אין פה. יש הסכם עם מלון אחר שהם לוקחים לשם ושם יש חדר כושר קטן וכו
מבחינת האוכל הכל מביאים מהארץ ככה שגבינות רכות לא תמצאו פה.
שחיטה יש מקומי וכו מאוד מוקפד. במקום יש 2 משגיחים ויש משגיח נוסף שמגיע מהארץ פעם בשבוע.
אישית לא אכלנו בשר אבל גם בארץ אוכלים רק לנדא או העדהח.
יש בשרי גם בספוטינק שזה קרוב הבנתי שזה אולי יותר מושגח. הם פירטו לי בדיוק מי ומה 3 משגיחים מהארץ יש לי פרטים שלהם. אחד מתפלל כשנמצא בארץ עם אבי...
באזור יש רכבל יפה. גלגל ענק. דולפינריום שיט וכו. במרחק נסיעה כשלוקחים נהג יש מפלים טרקטורונים אומגות וכו.
מחירי הנסיעה פה הם בדיחה. מי שיש לו אפליקציה אז עוד יותר.
לטיולים לקחנו נהגים דוברי עברית שעובדים עם המלון.
החיסונית יש מלאאאאא כלבים ברחוב. לא נושכים ולא מאיימים כמו חתולים בארץ אבל בגדול
שמחתי לעזור
כאן יש לך מידע על טיול בגאורגיה טביליסי:אשמח גם לקבל מידע על גאורגיה
תודה
bit.ly
metaylimbkipa.com
כןתודה רבה על הפירוט
הפרוט שנתת זה על המלון שפותחת האשכול שמה?
כמה זול? קינג סלמון מאוד זול. כיף להיות במקום שהכל כשר ובכל גיחה יש קפיטריה / בית כנסת ובמיקום מעולה.הזמנתי מלון דירות זול ואני חושבת לאכול בקינג סלומון או ספוטניק. יכול להיות שעדיף כבר לשלם יותר על שהייה במלון כשר שכבר כוללת ארוחות? או שיצא יותר משתלם ככה?
האם בררתם על הכשרות של המלון?כמה זול? קינג סלמון מאוד זול. כיף להיות במקום שהכל כשר ובכל גיחה יש קפיטריה / בית כנסת ובמיקום מעולה.
הפרש משמעותי במחיר.כמה זול? קינג סלמון מאוד זול. כיף להיות במקום שהכל כשר ובכל גיחה יש קפיטריה / בית כנסת ובמיקום מעולה.
ברור. בשר לא אכלנו שם ולא בשום מקום בגאורגיה. לקחתי מהבית טוסטר בשרי קטן, לחמניות שניצלים פסטרמות וכו, היה טוב ליום הראשון כשהגענו ב 11 אחכ מיותר בעייניהאם בררתם על הכשרות של המלון?
אפשר להסתדר בלי להביא אוכל מהארץ? וסתם מעניין - עם איזה חברת תעופה טסתם?ברור. בשר לא אכלנו שם ולא בשום מקום בגאורגיה. לקחתי מהבית טוסטר בשרי קטן, לחמניות שניצלים פסטרמות וכו, היה טוב ליום הראשון כשהגענו ב 11 אחכ מיותר בעייני
עלה לנו קרוב ל1000 (950 ומשהו) ל4 לילות לזוג פלוס ארוחת בוקר. אולי תלוי עונה / ביקוש.הפרש משמעותי במחיר.
דירה לשלוש נפשות לארבעה לילות עם דירוג 10 בבוקינג ומאתיים חוות דעת , ממה שהתרשמתי גם המיקום טוב, כשבכל מקרה התחבורה זולה, עולה קצת יותר מ -700 GEL לעומת למעלה מ-2000GEL בקינג סלומון לא כולל ארוחת בוקר.
ארקיע.אפשר להסתדר בלי להביא אוכל מהארץ? וסתם מעניין - אם איזה חברת תעופה טסתם?
באמת מחיר פצצה. הייתם זוג בטח. אנחנו 3 וגם נוסעים ביולי.עלה לנו קרוב ל1000 (950 ומשהו) ל4 לילות לזוג פלוס ארוחת בוקר. אולי תלוי עונה / ביקוש.
מאוד פרוץ שם בקיץ. ומלא ערבים, אל תגידו שלא ידעתםבאמת מחיר פצצה. הייתם זוג בטח. אנחנו 3 וגם נוסעים ביולי.
איך ארקיע? הייתם מרוצים? בינתיים הם הספיקו להזיז לנו פעמיים את שעת ההמראה בהלוך ופעם אחת את שעת ההמראה בחזורארקיע.
חטיפים וזה אני לא יודעת אם יש תחליף. הבאנו.
אכלנו רק במלון. יש להם תפריט תסתכלי באתר.
אנחנו רק בנות. לא מלכתחילה אבל קלטתי את זה באיחור לצערימאוד פרוץ שם בקיץ. ומלא ערבים, אל תגידו שלא ידעתם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים