מלון מלונות בכשרות מהודרת בירושלים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!

אשמח לדעת על מלונות כשרים וכיפיים בירושלים לשבת.
חשוב לי רמה גבוהה בכל הפרמטרים.
חוץ מ:
לי טוב
הנביאים
פרימה פאלאס

וגם עליהם- יעזור לי לקבל המלצות/דיס/חו"ד.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!

אשמח לדעת על מלונות כשרים וכיפיים בירושלים לשבת.
חשוב לי רמה גבוהה בכל הפרמטרים.
חוץ מ:
לי טוב
הנביאים
פרימה פאלאס

וגם עליהם- יעזור לי לקבל המלצות/דיס/חו"ד.

תודה מראש!
איזה הכשרים את מחפשת?

• הוסף לסימניות
אשמח למידע על גני ירושלים בזבת.
ומה ההכשר שם.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת על מלון בירושלים עם הכשר בד"ץ, לנדאו, רובין

• הוסף לסימניות
שמעתי שנפתח מלון חדש בירושלים בהכשר העדה החרדית,
באזור התחנה המרכזית.
אשמח מאוד לכל מידע!!

• הוסף לסימניות
שמעתי שנפתח מלון חדש בירושלים בהכשר העדה החרדית,
באזור התחנה המרכזית.
אשמח מאוד לכל מידע!!
כנראה את מתכוונת לירמיהו 33 זה מלון פצצה מומלץ מאד אבל הוא לא בהכשר העדה החרדית היום
הוא עבר לכשרות של אפרתי אבל המוצרים הם עד"ח לנדא ורובין וריקות כמובן אפרתי
מאד מאד נהנתי גם מהאוכל גם מהחדרים גם מהשירות ממליץ בחום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה