דרוש מידע מלונית הבראה בזמן חופשת לידה, האם מאריך את החופשה?

• פותח הנושא MDG
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שהייתי במלונית קורונה במשך שלשה שבועות, השבוע וחצי הראשונים היו סוף החל"ד שלי, האם מגיעה לי הארכה?
כמו"כ התינוק שהה איתי ג"כ אך לא היה מאומת, האם מגיע לי תשלום נוסף?
אשמח למידע אמין ( הביטוח לאומי לא עונה כבר כמה ימים בטלפון והמעסיק רוצה לדעת מתי אני חוזרת)
תודה

• הוסף לסימניות
שמעתי ממישהו שהשאיר מכתב בתיבה מחוץ לביטוח לאומי אתמול בלילה שהוא לא מבין נושא מסוים (לאחר שלא הצליח להשיג אותם בטלפון) והיום על הבוקר חזרו אליו.

• הוסף לסימניות
שהייתי במלונית קורונה במשך שלשה שבועות, השבוע וחצי הראשונים היו סוף החל"ד שלי, האם מגיעה לי הארכה?
אשמח למידע אמין ( הביטוח לאומי לא עונה כבר כמה ימים בטלפון והמעסיק רוצה לדעת מתי אני חוזרת)
תודה

• הוסף לסימניות
תודה

• תודה
Reactions: MDG
  • הוסף לסימניות
אני אושפזתי כחיובית עם הבייבי אח''כ שהייתי בדן פנורמה עם המשפחה כחודש
ביטוח לאומי האריך לי תחופשת לידה -
מדובר על הגל הראשון מרץ - אפריל / פורים- פסח לדעתי תשלחי תטפסים אם היו לך 15 ימי אשפוז כולל הלידה

בהצלחה והרבה בריאות

• הוסף לסימניות
  • תודה
  • הוסף לסימניות
אני אושפזתי כחיובית עם הבייבי אח''כ שהייתי בדן פנורמה עם המשפחה כחודש
ביטוח לאומי האריך לי תחופשת לידה -
מדובר על הגל הראשון מרץ - אפריל / פורים- פסח לדעתי תשלחי תטפסים אם היו לך 15 ימי אשפוז כולל הלידה

בהצלחה והרבה בריאות
בזכותך קיבלתי גם
כי שמעתי מאחותך שקיבלת

• תודה
  • הוסף לסימניות
תודה
סיכויים גבוהים שכן
תשלחי בקשה מקווונת
וכמובן תצרפי את ימי האשפוז שאחרי הלידה

• תודה
  • הוסף לסימניות
לא מזהה.
מה שבטוח שמחה שעזר. באמת לקח זמן ועצבים עד שאישרו לפחות אתן נהנות מהעבודה שלנו
כן, הבנתי שהיה מתסכל... אבל הארכה הזו היתה ממש משמיים, לא יכולה לחשוב על עצמי בלי זה
תשאלי את ל' על אילה ומינה

• הוסף לסימניות
ןיולדת שחלתה בקורונה והיתה בבידוד בבית גם זכאית להארכת החל"ד?

• הוסף לסימניות
יש ימי מינימום של שהיה בשביל זה?
צריך לפחות סה"כ 15 ימי אשפוז של האם/ התינוק
אצלי לדג' היה
3ימים של אשפוז רגיל אחרי לידה+11 יום תינוקת מאושפזת בגלל צהבת+ 8 יום במלונית
קיבלתי 23 ימים נוספים
חברו לי באישור של ביה"ח את האשפוז הראשוני עם ההמשך של התינוקת אז הרווחתי עוד יום

• הוסף לסימניות
אם הוא לחוץ עם התשובה, את יכולה לחזור לעבודה בשחור, ולהחליט בהמשך על יום החזרה הרשמי.
מקסימום, תעבדי שבוע שבועיים ואחר כך תקחי עוד שלושה שבועות חופש..

• הוסף לסימניות
אם הוא לחוץ עם התשובה, את יכולה לחזור לעבודה בשחור, ולהחליט בהמשך על יום החזרה הרשמי.
למה לחזור בשחור מגיע לך להנות ביושר.
מלונית דינה כאישפוז!!
נלחמו בשבילכם שתהנו עם הביבי
תאגרו כוחות בכל זאת יולדות וקורונה זה לא קל.
תחזרו לעבודה עם כח מוטיבציה והרבה בריאות.

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה