שהייתי במלונית קורונה במשך שלשה שבועות, השבוע וחצי הראשונים היו סוף החל"ד שלי, האם מגיעה לי הארכה?
כמו"כ התינוק שהה איתי ג"כ אך לא היה מאומת, האם מגיע לי תשלום נוסף?
אשמח למידע אמין ( הביטוח לאומי לא עונה כבר כמה ימים בטלפון והמעסיק רוצה לדעת מתי אני חוזרת)
תודה
שהייתי במלונית קורונה במשך שלשה שבועות, השבוע וחצי הראשונים היו סוף החל"ד שלי, האם מגיעה לי הארכה?
אשמח למידע אמין ( הביטוח לאומי לא עונה כבר כמה ימים בטלפון והמעסיק רוצה לדעת מתי אני חוזרת)
תודה
האריכו רק כמו ימי האישפוז או גם כמו ימי המלונית?אני אושפזתי כחיובית עם הבייבי אח''כ שהייתי בדן פנורמה עם המשפחה כחודש
בהצלחה והרבה בריאות
המלונית נחשבת אישפוזהאריכו רק כמו ימי האישפוז או גם כמו ימי המלונית
בזכותך קיבלתי גםאני אושפזתי כחיובית עם הבייבי אח''כ שהייתי בדן פנורמה עם המשפחה כחודש
ביטוח לאומי האריך לי תחופשת לידה -
מדובר על הגל הראשון מרץ - אפריל / פורים- פסח לדעתי תשלחי תטפסים אם היו לך 15 ימי אשפוז כולל הלידה
בהצלחה והרבה בריאות
סיכויים גבוהים שכןשהייתי במלונית קורונה במשך שלשה שבועות, השבוע וחצי הראשונים היו סוף החל"ד שלי, האם מגיעה לי הארכה?
תודה
לא מזהה.בזכותך קיבלתי גם
כי שמעתי מאחותך שקיבלת
כן, הבנתי שהיה מתסכל... אבל הארכה הזו היתה ממש משמיים, לא יכולה לחשוב על עצמי בלי זהלא מזהה.
מה שבטוח שמחה שעזר. באמת לקח זמן ועצבים עד שאישרו לפחות אתן נהנות מהעבודה שלנו
לא, רק מלונית נחשבת אשפוז, זה בהחלט היה אצלי שיקולןיולדת שחלתה בקורונה והיתה בבידוד בבית גם זכאית להארכת החל"ד?
מכתב השחרור מהמלוניתמאיפה משיגים אישור של שהיה במלונית?
יש ימי מינימום של שהיה בשביל זה?לא, רק מלונית נחשבת אשפוז, זה בהחלט היה אצלי שיקול
צריך לפחות סה"כ 15 ימי אשפוז של האם/ התינוקיש ימי מינימום של שהיה בשביל זה?
אם הוא לחוץ עם התשובה, את יכולה לחזור לעבודה בשחור, ולהחליט בהמשך על יום החזרה הרשמי.אשמח למידע אמין ( הביטוח לאומי לא עונה כבר כמה ימים בטלפון והמעסיק רוצה לדעת מתי אני חוזרת)
למה לחזור בשחור מגיע לך להנות ביושר.אם הוא לחוץ עם התשובה, את יכולה לחזור לעבודה בשחור, ולהחליט בהמשך על יום החזרה הרשמי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים