כן!יש עוד מלונות קורונה?
איזה?
בירושלים מלונית יחידה לחרדיםאיזה?
יכול להיות שזה רלוונטי..
כבר לא אקטואלי תודה בכל אופן!מה הנושא? אני מכיר אחד מהאחראים שם.
מה שם המלון?בירושלים מלונית יחידה לחרדים
למיטב ידיעתי - הייאט. (משמועות, לא מידיעה קרובה)מה שם המלון?
יש לי בקשה ספציפית, עם מי צריך לדבר?מה הנושא? אני מכיר אחד מהאחראים שם.
אכן כן, פעם זה היה הייאט ושונה שמו לדן ירושליםלמיטב ידיעתי - הייאט. (משמועות, לא מידיעה קרובה)
רלוונטי?יש לי בקשה ספציפית, עם מי צריך לדבר?
כבר לארלוונטי?
אני שם
רלוונטי?
אני שם
שלוםרלוונטי?
אני שם
ודאישלום
עדיין שם?
הייתי שמחה לדבר איתך
אפשר במייל פרטי?
תודה!
נועה ב- ראיתי באשכול אחר שננעל שכתבת על גמח פותח את ידך בנווה יעקב , אני מחפשת טלפון שלהם, יש לך?רלוונטי?
אני שם
אין להם טלפון כרגענועה ב- ראיתי באשכול אחר שננעל שכתבת על גמח פותח את ידך בנווה יעקב , אני מחפשת טלפון שלהם, יש לך?
שמעתי שיש להם סט של שמלות שאני רוצה, אבל איך יוצרים איתם קשר אם אין טלפון?אין להם טלפון כרגע
צריכה פרטים כלשהם?
אולי אוכל לעזור?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים