האם לא מישהו כתב תחת השם הזה באשכול אחר שלא היה כ"כ טובההורים שלי היו שם עם 4 ילדים דולים
נהנו מאוד
היו מרוצים מהאוכל השרות והכל
גם החברה היתה ממש טובה
www.prog.co.il
אני הייתי בדן פנורמה ובו זמנית ההורים שלי היו בהייאט הם מאוד נהנוהאם לא מישהו כתב תחת השם הזה באשכול אחר שלא היה כ"כ טוב
אולי אני מתבלבל
אין לי אפשרות לכתוב בפרטיתפני אלי בפרטי אתן לך את כל המידע הנחוץ.
וכן מה מומלץ לקחת אתכם מהבית.
בשמחה רבה.
ולמי ששואלים עצמו למה אני לא משתפת את המידע בקול לטובת כולם וכביכול מצפה שיפנו באופן פרטי-
תנאי המלוניות משתפרים ומשתנים כל הזמן. מה שהיה מתאים לאמש לא בהכרח מתאים לשבוע הבא.
כמו"כ זה תלוי בהיקף המתפנים.
שם המלון אליו מתפנים (מה שיש באחד לא מחייב שיש בשני)
מלבד היחס האישי שאני משתדלת לספק לכל אחד באשר הוא למקסימום פתרון לחששות שלהם.
שמחה לתת שרות (לא לדאוג, בחינם)
אשמח דחוף לקבל מידע על הייאט!!אני הייתי בדן פנורמה ובו זמנית ההורים שלי היו בהייאט הם מאוד נהנו
אני לא כ"כ
לצערנו לא הצלחנו לאחד משפחות![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים