- הוסף לסימניות
רק לבחורי ישיבותאחת, דן הייאט בירושלים
רק לבחורי ישיבותאחת, דן הייאט בירושלים
לא נראה לי, הייתי שם לפני חודשיים והיה שם גם בחורים וגם משפחותרק לבחורי ישיבות
לא נמצאים בחדר בכלל חוץ ממנוחה ושינהאבל חדר במלון זה גם פיצי
ואין מקום לכל דבר ואין ארונות והכל בלאגן
נופש של שלושה ארבעה ימין נחמד
להיות תקופה במלון נשמע לי ממש קשה עם ילדים.
חודשיים זה הרבה זמן במונחים של קורונה ולא מביא ראיה כלללא נראה לי, הייתי שם לפני חודשיים והיה שם גם בחורים וגם משפחות
יש גם בחורות...רק לבחורי ישיבות
בטוחה במה שאת אומרת שיש גם בחורות וגם בחורים רווקים?יש גם בחורות...
לא מפנים היום משפחות שלמות
בטוחה במה שאת אומרת שיש גם בחורות וגם בחורים רווקים?
לא נראה לי...
נראה לי שזה ניק אחר@בת של מלך מלכי המלכים - את יכולה לעדכן אותנו מה הנוהל עכשיו?
בטוחה!בטוחה במה שאת אומרת שיש גם בחורות וגם בחורים רווקים?
לא נראה לי...
דן פנורמה נטו גברים!בטוחה!
מבפנים...
אנחנו באותו מצבאני דיברתי השבוע עם פיקוד העורף. אמרו שמפנים רק חולים חיוביים שבאים ממשפחה שיש בה שליילים
כדי לעזור לעשות את ההפרדה בין החיוביים לשליליים. לא מפנים משפחה שכולם חיוביים .
בזדמנות זאת, גם אצלי שלושה מטפסים על הקירות ויש להם עוד שבוע לפחות
מישהו יודע על ערכות לילדים בבידוד ששולחים?
לא ממתקים , יצירות ,משחקים וכאלה( בירושלים)
באר/הסבר/נמקיש בית משוגעים לחולי קורונה???????????????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים