כללי מלחמה בעישון

• הוסף לסימניות
איך זה נראה לכם?!
אשמח לראות כאן הרבה תגובות...

קבצים מצורפים

• poster cigarette.jpg
    2.7 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נראה מצויין - השאלה לאיזה מדיה זה מיועד
אם לעיתון, רוב קוראי העיתון די ייגעלו, וזה לא יהיה טוב גם לשאר העיתון.
אם למודעות / פליירים - מעולה.

• הוסף לסימניות
מה? ברצינות?!
האמת שלי היה קשה לסיים את המודעה הזאת מרוב שאני עצמי נגעלתי...
אשמח לעוד ביקורות...
תודה גם לך natitt זה מיועד לכרזה ולא לעיתון...

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי [זה לשיעורים בימי ראשון?]

• הוסף לסימניות
הרעיון מצוין, הביצוע- לא משכנע. זה נראה שהדבקת אש על בשר, ובמציאות זה לא נראה ככה. גם האש על הסיגריה לא מציאותית (ובכלל- הסיגריה גונבת חלק מההצגה).
את הרעיון אהבתי מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה127;839268:
כן ליום ראשון, מה איתך?

מה יש עכשיו? אינדיזיין?
מחד, אני מאד רוצה לבוא, מאידך קשה לי לצאת בערבים.
הבקרים הרבה יותר טובים.
ולא הכנתי כרזה, לא היה לי זמן.
כל הכבוד לך על ההשקעה!

• הוסף לסימניות
זה טוב, אבל אולי המסר לא עובר מספיק... אולי כדאי להוסיף ברקע איזה בית עלמין, ובצד שמאל למטה לשלב איזה בקבוקון רעל עם סמל של גולגולת ועצמות מוצלבות...

סתם, האמת היא שהבעיה היא שיש כאן הגזמה. זה כבר הופך את כל הנושא למגוחך ונראה כמו פנטומימה.

בפרסום לא טוב "להאכיל בכפית" (סטייק אוכלים עם מזלג ;)), עדיף להעביר את המסר באופן קצת יותר עקיף. משהו שמעורר מחשבה, משהו שיוצר דו-שיח עם הצופה ולא משהו שמתנפל עליו מכל הכיוונים באופן מפורש ובוטה כל כך.

ברשותך צירפתי כמה דוגמאות כדי להמחיש את הנקודה...

קבצים מצורפים

• 45898584.jpg
    KB 64.2 · צפיות: 22
  • no_smoking_ads_of_the_world-01-02-01.jpg
    KB 79.3 · צפיות: 25
  • T_vling-King_PM_v2.jpg
    KB 153.4 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
בשר מעושן? לא רע....
עדיף לחיות 70 שנה עם סיגריות בלי עצבים מאשר לחיות שמונים שנה בלי סיגריות ועם עצבים
מי שחתום על האימרה הזו הוא לא אחר מאשר הגאון ר' י"י פישר זצ"ל

• הוסף לסימניות
אמרתו של הגרי"י פישר הולכת קצת באופן אחר, וביידיש זה נשמע הרבה יותר טוב.
וכך אמרתו "סאיז בעסער לעבן זעכציג יאר מיט ציגערעס' פון אכציג יאר אהן ציגערעס'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוזו;839920:
עדיף לחיות 70 שנה עם סיגריות בלי עצבים מאשר לחיות שמונים שנה בלי סיגריות ועם עצבים
העניין הוא שהסיגריה לא מרגיעה עצבים, אלא רק אחרי שאדם מתמכר אליה, הוא נהיה עצבני כשהגוף שלו דורש את הניקוטין...

אגב, חלק גדול מקהל היעד למודעות נגד עישון הם המעשנים הפוטנציאליים ששוקלים האם להתחיל או לא, ואותם כדאי להרתיע, אבל בצורה עקיפה כמו ש-shia אמר.
אני מצרפת עוד דוגמאות חזקות...

בדוגמא עם הילד יש התייחסות חשובה לעניין הנזק הבריאותי שהמעשן גורם לאנשים שבסביבתו, וזו מודעה שמיועדת בדווקא למי שכבר מעשן.

קבצים מצורפים

• indexCAEKJ5TR.jpg
    KB 16.6 · צפיות: 24
  • smokill1.jpg
    KB 33.4 · צפיות: 25
  • smokingkills.jpg
    KB 28.2 · צפיות: 21
  • conacbrown.jpg
    KB 164.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
האמת כמעשן הפרסומות הללו גורמות לי ברגע זה להצית עוד סיגריה כשהמאפרה כבר מלאה עד אפס מקום....
תאמינו לי שגם בביסלי בפטל ובקולה ושאר ממתקים שההורים מאביסים את הילדים יש הרבה חומרים מסוכנים ,אין ספק שהגרפיקה מאד חזקה אך היא לא תשפיע על מעשנים קיימים....

ואם כבר ,עלי לומר שציבור המעשנים הפך לציבור הכי נרדף במדינת ישראל
טרום עליה למטוס עליו לרוץ עד הסוף ובחדר קטן הוא יושב עם עוד עשרות אומללים ושואפים ביחד אויר פסגות צח וצלול המהול עם טיים בניחוח קנט עם ארומה של פרלמנט...
לא בתחנות אוטובוס, לא בבריכות שחיה רק לא לא ולא
אך אנו לא ניכנע ונמשיך לעשן את עצמינו לדעת עד למחקר החדש שהסיגריות מועילות לבריאות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוזו;839950:
אין ספק שהגרפיקה מאד חזקה אך היא לא תשפיע על מעשנים קיימים....
האם לא משפיע לדעת שזה פוגע בילדים שלך???...
נכתב ע"י קוזו;839950:
ואם כבר ,עלי לומר שציבור המעשנים הפך לציבור הכי נרדף במדינת ישראל
ובצדק! אתם חונקים אותנו!
זה הורס את הבריאות, בפרט אם זה ליד נשים בהריון או תינוקות... מה אנחנו אשמים שאתה מכור לזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;839951:
האם לא משפיע לדעת שזה פוגע בילדים שלך???...

ובצדק! אתם חונקים אותנו!
זה הורס את הבריאות, בפרט אם זה ליד נשים בהריון או תינוקות... מה אנחנו אשמים שאתה מכור לזה?

אני נזהר לא לעשן ליד ילדים או נשים
אבל בבריכה פתוחה או מחוץ לבית חולים למה לא?
פשוט יש קונצנזוס שמתקבל בברכה נגד הציבור הזה

אולי נסי את כוחך בגרפיקה בעד התקיפה באיראן....אולי זה גם יעבוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוזו;839950:
תאמינו לי שגם בביסלי בפטל ובקולה ושאר ממתקים שההורים מאביסים את הילדים יש הרבה חומרים מסוכנים ,אין ספק שהגרפיקה מאד חזקה אך היא לא תשפיע על מעשנים קיימים....

סורי, אני לא אתן לילדים שלי ביסלי ופטל וקולה וגם לא ממתקים אחרים מרצוני החופשי בטח לא על בסיס יומיומי!!! (מעט בשבת, אוקי בא נראה מי מעשן סיגריה לשבוע...)
על הסיגריות שאחרים מעשנים אין לי שליטה, וטוב מאד שיש הגבלות על המעשנים! לדעתי צריך להרחיב את זה גם לגינות ציבוריות ולתחנות אוטובוס ובכלל לכל מקום שיש עוד אנשים חוץ מהמעשן, מי שרוצה לאבד את עצמו לדעת- בחירה שלו, שלא יגרור איתו עוד חפים מפשע שלא טעמו טעם חטא!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוזו;839920:
בשר מעושן? לא רע....
מי שחתום על האימרה הזו הוא לא אחר מאשר הגאון ר' י"י פישר זצ"ל

לצערי זה עלול להיות הרבה פחות מ-70.
דודי ז"ל נפטר בגיל 50 כתוצאה משילוב של עודף משקל + עישון כבד (הרבה פעמים בא ביחד).

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.
sunshine מה שצירפת חזק ביותר!!!!!!!!!! תודה
לגבי התגובה של קוזו ועוד שכן מעשנים, נראה לי שאתם מאוד מנסים לא להכנע לפרסומת נגד סיגריות ולכן כשתראו כזאת פרסומת תעשנו בדווקא, לא נכון?
בכל אופן, אני שלא מעשנת, הפרסומות האלו מזעזעים אותי ולא מאפשרים לי לרגע לחשוב על סיגריה...
וכמו ש sunshine אמרה שכנראה באמת ש"חלק גדול מקהל היעד למודעות נגד עישון הם המעשנים הפוטנציאליים ששוקלים האם להתחיל או לא".
בקיצור, אל תתחילו לעשן :)

• הוסף לסימניות
לוחמה בעישון -

תמונה אחת מקמפיין

קבצים מצורפים

• העישון הורג.jpg
    KB 334.1 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה