מלחמות עם חברות סינון

• פותח הנושא s976
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סתם ככה רציתי לחלוק חוויות עם מישהו...
כעת אני יותר מעריך את רימון\אתרוג

בחברות סינון יש פילטר שבודק מילים בעיתיות ואם יש כאלה מסנן אותן או חוסם את הדף לחלוטין. הייתי בטוח שזה עובד בצורה פרימיטיבית ויהיה ממש קל לעקוף את זה.
אז חשבתי לקודד טיפה את התוכן בצד השרת, ואז בצד הלקוח לפענח אותו בחזרה עם JS. לזכותו של רימון ייאמר, שזה לא הולך כ"כ בקלות. למשל הוא עולה על הפיכת הטקסט. כמו כן עולה על הכנסת אותיות מיותרות.
נתגבר על זה בעז"ה. אבל לבינתיים נהניתי מהם. מעניין איך זה בנטפרי.

(אציין, שמדובר בתוכן נקי לגמרי, אך קצר קשה להוכיח את זה לרובוטים)

• הוסף לסימניות
דווקא בדיוק בנושא זה של מילים בעיתיות, מצאתי פירצה חמורה באתרוג.
פניתי לMAT, והוא טען לי שבנטפרי הבעיה הזו לא קיימת.

• הוסף לסימניות
תשלח לי באישי או בפורום את הטקסט ואני אבדוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיס;1883651:
תשלח לי באישי או בפורום את הטקסט ואני אבדוק
אני לא בדיוק יודע מה הטקסט הבעייתי שם. מדובר בקילומטרים של טקסט, ומשהו מזה כנראה לא חלק. אני גם לא יכול בינתיים לראות את הטקסט הזה כי זה נחסם.

• הוסף לסימניות
אויי. טעיתי. נראה שמדובר באיזה באג אצלי ולא שהם כאלה מתוחכמים. הפיכת הסטרינג הולכת חלק.

• הוסף לסימניות
בנטפרי קוד הJS מצונזר בכל מקרה, גם אם הוא לא הופך בסוף לטקסט.
אבל הוא מוחק רק את החלק הספציפי (קטע\מילים).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1883649:
דווקא בדיוק בנושא זה של מילים בעיתיות, מצאתי פירצה חמורה באתרוג.
פניתי לMAT, והוא טען לי שבנטפרי הבעיה הזו לא קיימת.

גם אני עליתי על פרצה, עברתי לנטפרי ושם זה לא קיים

• הוסף לסימניות
הבעיה באתרוג - שחלק גדול מאתרים התורניים לא באיכות גבוהה וכן אבטחת המידע.
חוזק השרשרת נמדדת לפי חוליה החלשה ביותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה