תודה רבה!ארכיון המדינה
-הכי אמין שיש.
מחולק לפי ימי לחימה-עם אפשרות מעבר בין ימים, בצד ימין של האתר
הצבא המצרי והצבא הסורי עומדים לפתוח בהתקפה על ישראל בשבת 6.10.73 לפנות ערב |
catalog.archives.gov.il
בצרפת, בסוף כיתה ט' יש מבחן גדול ( מיני בגרות ) על 800 נקודות ו100 מתוכן זה על עבודה שצריך להגיש.בשביל מה צריך להגיש את העבודה.
המכלול אמין?
אני עשיתי מתוך זה עבודה על יהדות תימן בכיתה ט', העבודה הייתה אמורה להיות ראיון אך ראיינתי דמות דמיונית על סמך מה שהיה כתוב שם רוב הכיתה שלי עשתה את העבודה מתוך זה
אכן, לא אמינים לסמוך עליהם בעיניים עיוורות, אבל בד"כ יש מקורות וניתן לבדוק, וכן יש קישורים בסוף הערכים שהרבה פעמים כוללים מידע נרחב בנושאי הערך.המכלול וויקיפדיה הם שני אתרים ממש לא אמינים, כל אחד יכול לערוך ולכתוב מה שהוא רוצה!
ממש לא מדוייק, יש שם מערכת של ניטור ובקרה ויש להם סטנדרטים של מקורות וכו', אם כי מומלץ תמיד להשוות מול המקורות. באופן כללי מנסיוני הם אמינים הרבה יותר מרוב המקורות האחרים ברשת (בלוגים, כתבות עיתונאיות, וכדומה, בהנחה שהם עצמם לא הסתמכו על ויקי...)המכלול וויקיפדיה הם שני אתרים ממש לא אמינים, כל אחד יכול לערוך ולכתוב מה שהוא רוצה!
כן?ממש לא מדוייק, יש שם מערכת של ניטור ובקרה ויש להם סטנדרטים של מקורות וכו', אם כי מומלץ תמיד להשוות מול המקורות. באופן כללי מנסיוני הם אמינים הרבה יותר מרוב המקורות האחרים ברשת (בלוגים, כתבות עיתונאיות, וכדומה, בהנחה שהם עצמם לא הסתמכו על ויקי...)
ג.נ. אני פעיל מעט בשני האתרים.
אני פעיל בעיקר במכלול, ואכן יש מערכת בקרה שלא כל אחד יכול לכתוב ככל העולה על רוחו, אבל כאמור א"א לסמוך בעיניים עצומות כי יש פספוסים. אפשר להאמין שהם לא פחות אמינים ממקורות סטנדרטיים ברשת שבד"כ מסתמכים על ויקיפדיה..ממש לא מדוייק, יש שם מערכת של ניטור ובקרה ויש להם סטנדרטים של מקורות וכו', אם כי מומלץ תמיד להשוות מול המקורות. באופן כללי מנסיוני הם אמינים הרבה יותר מרוב המקורות האחרים ברשת (בלוגים, כתבות עיתונאיות, וכדומה, בהנחה שהם עצמם לא הסתמכו על ויקי...)
ג.נ. אני פעיל מעט בשני האתרים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים